2777
2789
عنوان

حسودی....

317 بازدید | 31 پست

صادقانه بگین به جاری هاتون حسودی میکنین یا نه؟ خانواده شوهر چه کارهایی براشون بکنن حسودی میکنین؟ کسی راه کاری داره این حس حسادت به جاری از دلم بره البته خیلی نیست ها ولی گاهی خیلی حرص میخورم...😣

**اللهم عجل لولیک الفرج**

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من حسودی نمیکنم لجم میگیره😂مادرشوهر میگه من حامله بودم خم میشدم زمین طی میکشیدم مث شما نازکش نداشتم 😐گفتم شما ک ۲تا خدمتکار داشتی 😐گفت اخه الان گرونه اپنموقع پولی نبود خانومه خودش دلش خاست کمک کنه😐

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…

منم خیلی حسودم ولی دست خودم نیست

یوقتایی خبر میرسه فلانی عروس شده ، فلانی اینکاره شده یا ...هرچیزی

ب بعضیا کلا حسودیم میشه بااینکه هیچیم نیستن ها

کلی حرصم میگیره 

واقعا نمیدونم چ مرضیه😟

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

صادقانه بگم نه. چون منو جاریم انقدر جلو مادرشوهرم از عیبای پسراش میگیم که هر دومون فهمیدیم برادرشوهرامون همیچین آش دهنسوزی نیستن که بهشون حسادت کنیم 🤣🤣🤣🤣🤣😂

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

خداروصدهزارمرتبه شکرک ندارموجاری دارهم نمیشم😂😂

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

من کلا خیلی آدم حسودی هستم اما اصلا به جاریم حسودیم نمیشه

حتی واسش کادو میخرن من حسودی نمیکنم 

بهش زنگ هم میزنم اما اون بهم زنگ نمیزنه 

منم تصمیم دارم بهش زنگ نزنم 

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم 

جاریم طلاق گرفته حسادت نمیکردم ولی  با وجود اینکه مدام باخانواده همسرم دعوا داشت و ابروشون تو محل میبرد  و هنوز هم میبرد ولی کارهایی براش کردن که متقابلا برای ما نبود  مثلا ضمانت وام ازدواج یا انواع کادو