2777
2789
عنوان

یکی یه چیزی بگه😭

169 بازدید | 29 پست

سلام خیلی وقته ذهنم درگیره یه موضوعیه  ۲۳ سالمه...من تقریبا ۲ ساله از یکی خوشم میاد...فقط خوشم میاد نه عاشقشم نه بینمون چیزی هست هیچی..اون حتی نمیدونه من زندم یا نه😐...خارج از کشور زندگی میکنه من اونو یه بار دیدم از همون بار اول فهمیدم اگه روزی ازدواج کنم اون برام ایده ال ترینه...من اخلاقشو میدونم چون پیگیرش بودم دیدمش اما اون منو ندیده😐تروخدا نیاید بگید کراش زدیو این حرفا نه کراشم نزدم فقط خوشم میاد ازش یه ادمه مثل بقیه ..واقعا هیچ کسو به جز اون نمیتونم قبول کنم...چند وقت پیشم خواستگار های خوبی داشتم اما نمیتونستم قبولشون کنم حتی حاضر نشدم منو ببینن یا اصلا بیان خونمون...انگار فقط اونو قبول دارم...ولی خیلی سخته فکر کردن به ازدواج با اون چون نه منو میشناسه نه امکانش هست...هزار تا نه جلو رومه😭تازه مسیحیه...همش میگم خب مسلمونش میکنم ولی نمیدونم چیکا  کنم بخدا دو ساله درگیرم به هیچ کسم نگفتم هیچی جز الان😭😭

من چیکار کنم؟😔از کجا بفهمم راهم درسته نیست کی برام مناسبه کیو باید دوست داشته باشم...این پسره که میگم خیلی خوبه از همه نظر اما سنگ جلو رومه و عملا کاری نمیتونم کنم....هر پسر دیگه جز اونم میبینم اصلا چندشم میشه😐

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فامیلته یا کلا خارجیه از کجا میشناسیش

نه فامیل نیست...من یه بار رفتم لندن اونجا دیدمش...حتی اون منو ندید..اما چند روزی ک اونجا بودم اونو میدیدم و یجورایی ناخواسته اخلاقشو زیر نظر گرفتم خیلی خوب بود...از همه لحاظ...جز اینکه اون خارجی بود و من ایرانی و حتی زبون همو هم نمیفهمیم😏

نه فامیل نیست...من یه بار رفتم لندن اونجا دیدمش...حتی اون منو ندید..اما چند روزی ک اونجا بودم اونو م ...

جوری ک بعدش گفتم این همونیه که باید باشه میدونی انگار چند ساله منتظر یکی هستی و گمشدتو پیدا میکنی ولی ترسیدم به هر کی بگم ازم بخنده بگه دختر خیالبافی نکن

این اگه عشق نیست پس چیه 

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

نه فامیل نیست...من یه بار رفتم لندن اونجا دیدمش...حتی اون منو ندید..اما چند روزی ک اونجا بودم اونو م ...

گلم به نظر من کلا قیدشو بزن اینجوری فقط خودت اذیت میشی

یاسمن ملقب به یاسی😍🌼کوچکترین عضو سایت😁میشه برای رسیدن به اهداف و خواسته هام ی صلوات بفرستی؟😊
آخه یجوریه چی‌ بگیم دیگه باید خود شما از یه جایی شروع کنی و بهش بگی همین

من که نمیتونم بعدم چطوری الانم فقط یه بار به دوستم که لندنه گفتم تو میبینیش خندید گفت شدی عین دختر ۱۲ ساله ها که عاشق بازیگرا میشن همینقد دست نیافتنیه😐...انگار منم الان فقط میدونم اون زندست

گلم به نظر من کلا قیدشو بزن اینجوری فقط خودت اذیت میشی

چطوری قیدشو بزنم؟چیکار کنم؟ باید از یکی خوشم بیاد که فراموشش کنم مشکل اینه از هیچ کس بعد از اون دیگه خوشم نیومده بار ها به خودم گفتم شاید بدترین ادم کره زمین باشه ...اما حسم بعد چند روز برمیگرده دوباره 😔😔

خب چه فایده وقتی اگه به یکی بگی ازت میخنده بخاطر غیرممکن بودنش😔نمیخوام بگم غیرممکنه ولی ...

منظورم اینه این حس شما عشقه ولی شما هی میگه اون مثل بقیه س و عاشقش نیستم

شما کاملا عاشق شدی ولی بهتره از سرت بیرون کنی  خودتو به یه کار دیگه سرگرم کن اصلا بهش فکر نکن

اگه تین ایجری این احساسلتتت کاملا طبیعیه😉

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

چطوری قیدشو بزنم؟چیکار کنم؟ باید از یکی خوشم بیاد که فراموشش کنم مشکل اینه از هیچ کس بعد از اون دیگه ...

ببین نیازی نیست که من بگم تفاوت شما خیلی زیاده کشورتون مذهبتون فرهنگتون زبانتون تفکرتون اون حتی یبار هم تورو ندیده از کجا بفهمه خب مگر اینکه بری به کشورش و با زبان خودش باهاش ارتباط برقرار کنی امکانش هست؟

یاسمن ملقب به یاسی😍🌼کوچکترین عضو سایت😁میشه برای رسیدن به اهداف و خواسته هام ی صلوات بفرستی؟😊