2777
2789
عنوان

یکی یه چیزی بگه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 29 پست
منظورم اینه این حس شما عشقه ولی شما هی میگه اون مثل بقیه س و عاشقش نیستم شما کاملا عاشق شدی ولی بهت ...

نه واقعا عاشقش نیستم چون با هم نیستیم عشق دو طرفه هست این فقط یه خوش اومدنه...اره ازش خوشم میاد ولی وقتی یه طرفست عشق نیست...بعدم متاسفانه اولم گفتم نگید نوجونیو اینا من ۲۳ سالمه خب گاهی وقتا به عقل خودمم شک دارم😂😂مگه میشه اخه...منطقم یه چیزی میگه قلب یه چی دیگه اصلا نمیفهمم دیگه خودمو

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ببین نیازی نیست که من بگم تفاوت شما خیلی زیاده کشورتون مذهبتون فرهنگتون زبانتون تفکرتون اون حتی یبار ...

امکانش بود میخواستم اونجا درس بخونم برا همینم رفتم اونجا اما بخاطر دلار لعتتی برگشتم تااا دوباره همه جی ددست شه ک بعید میدونم دیگه نمیتونم برم اونجا

امکانش بود میخواستم اونجا درس بخونم برا همینم رفتم اونجا اما بخاطر دلار لعتتی برگشتم تااا دوباره همه ...

اگه میتونی بهش امید داشته باش اگه نمیتونی که قیدشو بزن کلا 

درهرصورت احساس تو عشق نیست ی تلقینه(به خودت تلقین میکنی من اونو دوست دارم)و راحت میتونی بیخیالش بشی

یاسمن ملقب به یاسی😍🌼کوچکترین عضو سایت😁میشه برای رسیدن به اهداف و خواسته هام ی صلوات بفرستی؟😊
خب دیگه پس راه دیگه ای نیست

من الان میخوام از فکرم بندارمش بیرون چیکارش کنم؟😑بخدا خواستگار داشتم خوب از نظر هنه چی اما چندشم میشد میگفتم هبچ کسو جز اون قبول نمیونم کنم بخاطر قیافشم نبود برعکس دوستم میگفت مردشور سلیقتو ببرم😂اما از خصوصیاتش خوشم اومد

نه واقعا عاشقش نیستم چون با هم نیستیم عشق دو طرفه هست این فقط یه خوش اومدنه...اره ازش خوشم میاد ولی ...

به قلبت بگو ازین غلطا نکنه 😅😄

شوخی بود ولی همیشه سعی کن به منطقت بیشتر تکیه کتی تا احساست

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

اگه میتونی بهش امید داشته باش اگه نمیتونی که قیدشو بزن کلا  درهرصورت احساس تو عشق نیست ی تلقین ...

میدونم عشق نیست چون عشق دو طرفست...یه طرفه اسمش شاید تلقین شاید یه خوش اومدن ساده اصلا شاید من یه بار باهاش حرف بزنم دیگه خوشم نیاد ازش....اما از خدا همینو میخوام میگم کاش یه بار فقط باهاش حرف میزدم...امید تا کی...اصلا شاید اون همین فردا ازدواج کرد...کاش میتونستم پرتش کنم از ذهنم بیرون

به قلبت بگو ازین غلطا نکنه 😅😄 شوخی بود ولی همیشه سعی کن به منطقت بیشتر تکیه کتی تا احساست

برعکس انقد ادم منطقیم توی همه مسائل بجز این اصلا درک نمیکنم خودمو بقول دوستم شدی مث دختر بچه نوجونا که فک میکنن یکیو تا ببینن شاهزادشونه😂😂😂

من الان میخوام از فکرم بندارمش بیرون چیکارش کنم؟😑بخدا خواستگار داشتم خوب از نظر هنه چی اما چندشم می ...

خب بستگی به خودت داره اما پاکسازی عالیه کتاب محدودیت صفرو بخون اتومات از ذهنت بدون مشکل میره بیرون ولی بنظر من بعد پاکسازی درست و حسابی اگر توی ذهنت بود بهش یه مسیجی چیزی بده شاید خوب باشه واست کلا برای روابط باید دید طرف طی ۹۰ روز چجوریه تعداد خواستگار مهم نیست روز اولم همه خوبن یک مردی که از نظر ما خوب باشه را باید پیدا کنیم.

برعکس انقد ادم منطقیم توی همه مسائل بجز این اصلا درک نمیکنم خودمو بقول دوستم شدی مث دختر بچه نوجونا ...

شاید لازمه با یه روانشناس مشورت کنی اونا بهتر راهنماییت میکنن

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

خب بستگی به خودت داره اما پاکسازی عالیه کتاب محدودیت صفرو بخون اتومات از ذهنت بدون مشکل میره بی ...

کتاب محدودیت صفر ممنون حتما میخونمش❤

مسیج که نمیتونم بهش بدم چون اینستا مامانشو داشتم😂چقدر بخدا زن خوبیه😂بعد هر از گاهی با پسرش عکس میذاشت من از اونجا میدیدمش کلیم گشتم دنبال اینستاش..پیدا نکردم جز یدونه که خواستم فالوش کنم پیجش قفل بود قبول نکرد ...اخرین باری ک به دوستم در موردش گفتم اول ک مسخره کرد😑بعدم گفت فک کنم اصلا اینستا نداره 

روانشناسا هم میگن چه رویایی بعدم میخندن میگن بچه بازی درنیار برو دنبال زندگیت

نه اصلا اینطوری نیست اونا به خوبی کمکت میکنن چطور ازین فکرا خلاص بشی

نه اصلا اینطوری نیست اونا به خوبی کمکت میکنن چطور ازین فکرا خلاص بشی

اره تهشم باید برم ....به زورم شده باید پرتش کنم بیرون...حتی اگه دیگه از کسی خوشم نیاد ولی باید یکاریش کنم😔