2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابام که دوره ازمون ولی پدرشوهرم فقط میزارم ببره تا دم در یا داخل ماشین

آدم ها فکر می‌کنند؛ اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می کنند،شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!           اما حقیقت ندارد...                                                               اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم،اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم،اگر آدم ساختن بودیم،از همین جای زندگیمان به بعد را می ساختیم!

پدرشوهر من همین مدلی بوده ولی پسرم داره انتقام میگیره ازش😂😂😂

نه بابا واسه من الانشم ک ازاون یکی پسرش نوه داره تا مغازه میبره فقط خوراکی بخره همین ...

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
چکار میکنه محلش نمیده اره؟

پسرم .پدرشوهر م رو.مجبور میکنه باهاش فوتبال بازی کنه

باهم نقاشی میکنه😂😂😂

خونه بازی میکنن...یه کتاب شکل دارع یکبار پدر شوهرم معلمه یکبار پسرم😁😁

میبرتش مغازه بادکنک میخره حتما

خلاصه هرچی برای بچه‌ها ی خودش نکرده پسرم تلافی کرد ه

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
نه بابا واسه من الانشم ک ازاون یکی پسرش نوه داره تا مغازه میبره فقط خوراکی بخره همین ...

پایین تر نوشتم بخون😂😂

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
پسرم .پدرشوهر م رو.مجبور میکنه باهاش فوتبال بازی کنه باهم نقاشی میکنه😂😂😂 خونه بازی میکنن...یه ک ...

پدر شوهر من نه برای بچه های خودش انجام داده و نه برای نوه هاش

من نمیدونم چرا اینقدر خوشم میاد وقتی یه اقای مسن رو میبینم که نوشو با خودش اورده بیرون