2777
2789
پدر شوهر من نه برای بچه های خودش انجام داده و نه برای نوه هاش من نمیدونم چرا اینقدر خوشم میاد وقتی ...

پدرشوهر م مجبور ه😂😂😂😂

چون پسرم سمجه...همش میگه سالی800تا دانش آموز داشتم....بچه تو بهم زوره😂😂😂

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
پایین تر نوشتم بخون😂😂

اره خوندم ...واسه ما ن بابا

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدر شوهر من اینقدر تنبله که حتی خرید های خونشونو شوهرم انجام میده 

من نیز. البته مادرهمسرم بدبخت ناجور جور میکشه 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
پسر من هنوز راه نمیره بابام میگه بده ببرم بیرون. من نمیزارم میگم اذیت میشه بزار بزرگتر بشه بعد، حالا ...

دلم برای بچه ایندم میسوزه 

از الان دارم براش غصه میخورم چون میبینم پدر شوهرم هیچ محبتی به دو تا بچه جاریم نمیکنه هیچ مدام غر هم میزنه

پدر خودم رو نمیدونم فکر کنم وقت نداشته باشه 

همیشه وقتی یه پیر مرد رو با نوش بیرون میبینم این حس میاد سراغم 

اخه مادرم هم مریضه و نمیتونه محبت کنه

مادر شوهر من وظیفه پسرهاش میدونه همه چیو 

ایناام همینجورین...بچه ها دونه دونه خرج خونه رو میدادن و میدن ...تو کاراام همینطور....