من...نمیدونم چرا گذاشتیم بچه دار شیم...2 سال و 2 ماه و13 روزه ازدواج کردیم...1 ماهمه...خیلی راضی ام...چند روزه متوجه شدیم...خودمو شوهرم انگار دوباره زنده شدیم...خیلی هم منتطر نبودیما....واقعا ی عشق واقعی با بچه کامل میشع😄😍ی حس عجیب دوست داشتنی دارم...فکرش ک میکنم ی لبخند میاد رو لبم خود ب خود...امیدم ب زندگی و درس خوندنم زیاد شده...
اگه منتظر باشی همممممه شرایطتت اوکی بشه که هیچ وقتم نمیشه اصلا نباید ب بچه فک کرد چون هیچ موقع ب کلی ...
دقیقا من هی میگم زود یکسال گذشته از ازدواجمون بعد نگاه میکنم میگم این زود زود ب هر چیزی ک فکر کنم ادامه دار من فقط تدریس میکنم البته خصوصی میگم نمیشه با بچه کار کنم چون کسیو ندارم خانواده ازم دور
[QUOTE=103292016]چقدر زمان برد باردار شدی از اولین اقدامت[/3 4 ماهی شد..کلا ب بکر نبودیم..جلوگیری ول کردیم گفتیم هر وقت شد شد...پا پی روز تخمک گذاری اینا هم نبودیم
خوب کردی اینجوری بهتر ادم استرس نمیگیره ماهم از این ماه میخایم اقدام کنیم ولی موندم چطوری از چه روزی ...
فقط بیخیال تا یکیال وقت داری راحت باش...رابط ای ک فکر تخمک گداری باشی و این ک فلان روز کنیم ب درد نمیخوره...بزار هر وقت دوست داشتین...از 10 پریودیت تا20 پری هر شب یا ی شب درمیون اگه عجله داری...فقط قبلش ی چکاب بده.سالم باشی