2777
2789

من...نمیدونم چرا گذاشتیم بچه دار شیم...2 سال و 2 ماه و13 روزه ازدواج کردیم...1 ماهمه...خیلی راضی ام...چند روزه متوجه شدیم...خودمو شوهرم انگار دوباره زنده شدیم...خیلی هم منتطر نبودیما....واقعا ی عشق واقعی با بچه کامل میشع😄😍ی حس عجیب دوست داشتنی دارم...فکرش ک میکنم ی لبخند میاد رو لبم خود ب خود...امیدم ب زندگی  و درس خوندنم زیاد شده...

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه منتظر باشی همممممه شرایطتت اوکی بشه که هیچ وقتم نمیشه اصلا نباید ب بچه فک کرد چون هیچ موقع ب کلی ...

من یک ساله گذشته خیلی بچه دوستم شوهرمم وحشتناک بچه دوست داره حالا میخایم بیاریم ولی چون تنهام و خونه هم نداریم هی میگم نکنه زود باشه و ۳۰سالمه

اگه منتظر باشی همممممه شرایطتت اوکی بشه که هیچ وقتم نمیشه اصلا نباید ب بچه فک کرد چون هیچ موقع ب کلی ...

دقیقا من هی میگم زود یکسال گذشته از ازدواجمون بعد نگاه میکنم میگم این زود زود ب هر چیزی ک فکر کنم ادامه دار من فقط تدریس میکنم البته خصوصی میگم نمیشه با بچه کار کنم چون کسیو ندارم خانواده ازم دور 

[QUOTE=103292016]چقدر زمان برد باردار شدی از اولین اقدامت[/3  4 ماهی شد..کلا ب بکر نبودیم..جلوگیری ول کردیم گفتیم هر وقت شد شد...پا پی روز تخمک گذاری اینا هم نبودیم

[QUOTE=103292016]چقدر زمان برد باردار شدی از اولین اقدامت[/3  4 ماهی شد..کلا ب بکر نبودیم..جلوگ ...

خوب کردی اینجوری بهتر ادم استرس نمیگیره ماهم از این ماه میخایم اقدام کنیم ولی موندم چطوری از چه روزی و تخمک گذاری کیه

من دانشجو هم پیامنور...ب نطرم با بچه درس میشه خوند ولی کار نه..حد اقل تا درسم تموم بشه میشه گذاشتش مهد..زیر34 سال نمیزارم مهد

خوب کردی اینجوری بهتر ادم استرس نمیگیره ماهم از این ماه میخایم اقدام کنیم ولی موندم چطوری از چه روزی ...

ماهم پس بیخیالی طی کنیم فکر کنم بهتر

من دانشجو هم پیامنور...ب نطرم با بچه درس میشه خوند ولی کار نه..حد اقل تا درسم تموم بشه میشه گذاشتش م ...

من کارم تدریس خصوصی همیشه نیست مثلا روزانه بعداز ظهرها چند ساعت نمیشه به نظرت

خوب کردی اینجوری بهتر ادم استرس نمیگیره ماهم از این ماه میخایم اقدام کنیم ولی موندم چطوری از چه روزی ...

فقط بیخیال تا یکیال وقت داری راحت باش...رابط ای ک فکر تخمک گداری باشی و این ک فلان روز کنیم ب درد نمیخوره...بزار هر وقت دوست داشتین...از 10 پریودیت تا20 پری هر شب یا ی شب درمیون اگه عجله داری...فقط قبلش ی چکاب بده.سالم باشی

من کارم تدریس خصوصی همیشه نیست مثلا روزانه بعداز ظهرها چند ساعت نمیشه به نظرت

چند وقتشه بچتون....پول کارتونو لازم دارین؟؟؟

2790
2778
2791
2779
2792