2777
2789
عنوان

عمل لیزیک چشم

243 بازدید | 41 پست

کی میدونه هزینش چقدره. و چه مراقبتهایی میخواد؟

یه بچه دوساله دارم. بنظرتون سخته؟ میتونم مراقبت کنم یانه. آخه میگن تا یه هفته نباید لامپ روشن کنید

من خيلي ساله عمل كردم قيمت الان نميدونن ولي من يكشنبه عمل كردم پنج شنبه تلويزيون تماسا كردم ، سه چهار روز سختيش ، ولي بازهم بدن با بدن فرق داره 

مِي بخور، منبر بسوزان ، مردم آزاري مكن 🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرم دیروز بیمارستان فارابی عمل کرده دفترچه تامین اجتماعی داشته ازش۳میلیون گرفتن گفتن تا۷روز نباید نورب چشماش بخور

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔
راضی هستین؟ منم دوس دارم عمل کنم

خيلي خيلي عالي يعني همش ميگم كاشكي زودتر اين كارو ميكردم راحت ميشدم ، انقدر كه لنز ميذاشتم سخت بود چشم عفونت ميكرد خيلي سخت بود 

مِي بخور، منبر بسوزان ، مردم آزاري مكن 🌹
خواهرم دیروز بیمارستان فارابی عمل کرده دفترچه تامین اجتماعی داشته ازش۳میلیون گرفتن گفتن تا۷روز نباید ...

چشماش دوربین بود یا نزدیک بین آخه من دوربینم دکتر گفت نمیشه لیزیک کنی خیلی ناراحت شدم

من تقریبا ده سال پیش انجام دادم چند روز اول که درد داری و تقریبا تا یکماه چشمات تار میبینه کم کم به مرور زمان عادی میبینی و البته چیز سنگین نباید بلند کنی چون فشار میاد به چشم هم تارتر میشه دیدت هم خطرناکه یه وقت پرده چشم پاره میشه