2777
2789
عنوان

عمل لیزیک چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 41 پست
چشماش دوربین بود یا نزدیک بین آخه من دوربینم دکتر گفت نمیشه لیزیک کنی خیلی ناراحت شدم

نمیدونم ولی نمره چشماش یکی ۷بودیکی۵

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔
تا ٤٠ سالگي ، اونم اون زمان پير چشمي ميگيره آدم كه همه اينو دارن نه فقط كسايي كه عمل ميكنند

اخه شنیدم میگن یکسالس مثلا تا یکسال چشم مشکلی نداره ، الان من که ۳۳سالم لیزیک کنم تا چهل ساله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرم دیروز بیمارستان فارابی عمل کرده دفترچه تامین اجتماعی داشته ازش۳میلیون گرفتن گفتن تا۷روز نباید ...

نور آفتاب یا نور چراغ؟ یعنی شبم توخونه چراغ روشن نکنه

نور آفتاب یا نور چراغ؟ یعنی شبم توخونه چراغ روشن نکنه

کلن هیچ نوری

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔
خیلی سخت. من بچه کوچیک دارم

بله