2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1310 بازدید | 44 پست
وقتی موقع دردشکمت مثل سنگ سفت شد بادستت لمس کن اون دردشدیده
🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

برو یه دوش بگیر

اگه کاذب باشه فاصله ش زیاد تر میشه 

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
دیشب رفتم خیلی اذیتم کردن نمی‌خوام الکی برم معاینه

یکم صبر کن بیشتر بشه بعد زود برو التماس دعا تروخدا

خرماهم ببر بخوری

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤
هنوز زوده هروقت منظم شد بزو بیمارستان الان بری برت میگردونن الان هنوز احتمالا یه سانتی منم طبیعی بود ...

دیشب یک سانت بود.اره میترسم برم بگم برو خونه .منظومه تقریبا ولی خیلی دردش اونجوری که میگن نیست شک دارم