2777
2789
عنوان

درد زایمان

1310 بازدید | 44 پست

سلام

من از چند ساعت پیش درد دارم.اول دو سه بار یک ساعتی گرفت بعد ده دقیقه ای سه بار حالا پنج دقیقه کاملا منظم نیست ولی تقریبا ریتمش همینه.میگم این درد قابل تحمله نمی‌دونم درد زایمانی یا کاذب یعنی دردهایی که تا پنج دقیقه ای شدن میگیره همینقدرن؟شدید ولی قابل تحمل .یا کاذبه و دردا باید وحشتناک باشه؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دردا اولش قابل تحمله ولی کم کم پیشرفت میکنه وغیر قابل تحمل میشه

اگه دیدی دیگه ازدستت داره خارج میشه مدت زمان کمتر برو گل پسرتوبیار نشونمون بده😘😘😘

برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین

هنوز زوده هروقت منظم شد بزو بیمارستان الان بری برت میگردونن الان هنوز احتمالا یه سانتی منم طبیعی بودم 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷

عزیزمدیه سر برو بیمارستان 

اگ به دلت بود سر زایمانت بچه های سرطانی رو و داداشمو ک اسمس امیررضاهست رو دعا کن 4سالشه 

برا منتظرا یادت نره همون درداتو برا من ارزو کن خوااهش میکنم برات صلوات میفرستم راحت فارغ شی و بسلامت بغلش کنی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم