2777
2789
عنوان

زندگیم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 41 پست

بعد چند روز راضیم کردن یعنی شوهرم منو گذاشت تو عمل انجام شده و عقد کردیم یه ساعت قبل عقد بود بابام  منو کشوند یه گوشه گفت بچش نیستم ولی هیچ فرقی با بچش ندارم و ...

نفهمیدم چطور بعله گفتم شب عقد شبی که مدتها آرزشو داشتم و متتظرش بودم که بتونم دست عشقم بگیرم حالم بد شد فشارم افتاد و...

روزای سختی رو گذروندیم من  و شوهرم

سخت تر از اون این بود که بابام میدونست پدر و مادر واقعیم کین ولی بهم نمیگفت😔

من پرخاشگر شده بودم عصبی بودم به شوهرم بی احترامی میکردم دائم رو مخش بودم که طلاقم بده من دوستت ندارم و ...

درمقابل همه اینا جوابم سکوت بود هیچی نمیگفت یا اگرم حرف میزد منو دعوت به سکوت میکرد و ازم میخواست تموم کنم بحثمو تو همون بحثا هم دوبار دستش روم بلند شد و بهم سیلی زد که بار اولشو پدرشوهر فهمید و دمار از روزگارش دراورد😄

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢

مدیون شوهرم و خونوادشم اونا تمام هزینه های درمانمو دادن درصورتی که هیچ ربطی به اونا نداشت

بدترین روز عمرم وقتی بود که یه ورق دادن دستم از من و همسرم خواستن امضاش کنیم از متنش چیزی نفهمیدم چون انگلیسی تایپ کرده بودن همسرم خوند امضا کرد بدون لحظه ای تحمل ولی اشک تو چشماش بهم فهموند چیز خوبی اون تو نوشته نیست ازش قول گرفتم که امضا میکنم بعدش بهم بگه کردم گفت بچه دار نمیشم با پیوند😔 عمل انجام شد با اینکه هیچ امیدی به زنده بودنم نبود حالم خوب شد ۴ ماه بعد درعین ناباوری حامله شدم ولی نمیدوستم😐 بخاطر داروهایی که مصرف کرده بودم بهم خوردن سیکلم یه عمر طبیعی بود برام یه بار به فاصله ده روز پریود میشدم یه با تا پنج ماه خبری نبود و بخاطر همین  نفهمیدم باردارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴ ماه شده بود یه تکونایی احساس کردم و رفتم دکتر و فهمیدم بعله😐

تو تمام این روزا من دنبال پدر و مادرم میگشتم هرجایی که فکرم میرسید همسرمو فرستادم این اواخرم خودم همراهیش میکردم و میرفتم بالاخره یه آدرس ازشون پیدا کردم رفتم
به پیشنهاد همسرم اول از نونوایی محل و مغازه دار و ... پرسیدیم فهمیدیم تو اون خونه یه آقایی با خانم و بچه هاش هستن که از قرار معلوم پسر همون آقاییه که مثلاً پدرمه😏 یعنی برادرم و خانمش و بچه هاش
دخترش یعنی برادرزادم تقریباً همسن من بود
یه پسر بچه ۵ - ۶ ساله هم داشتن
زنش اصلاً برخورد خوبی نکرد گفت همچین چیزی نیست و از خونش بیرونمون کرد😔 ولی گفتم بهش از این به بعد هر روز میرم تا بتونم بالاخره برادرمو ببینم دلیل این کارشونو بفهمم😔

وضع زندگیشون اصلاً خوب نیست

دلم میخواد طلاهامو بفروشم با پولش به برادرزاده هام یه کمک کوچیکی بکنم 

ولی همسرم میگه صبر کنم شاید واقعاً دارم اشتباه میکنم و اونا خونوادم نیستن😔

اونجا که گفتی از روی نامزدت خجالت میکشیدی رو با تمام وجود درک میکنم 

و همینطور روزهای سخت بیماری سرطان که اصلا قابل توصیف نیست 😔

منم ۵ ماه بود عروسی کرده بودم فهمیدم سرطان رحم دارم 

اونجا که گفتی از روی نامزدت خجالت میکشیدی رو با تمام وجود درک میکنم  و همینطور روزهای سخت ب ...

الهی بمیرم😔😔😔😔😔😔😔😔 

حالا دیگه حالتون الحمدالله خوب شده کامل؟

خوبم ولی به طور دوره ای آزمایش میدم و چکاپ میشم تا بیماری دوباره برنگرده 

چند روز پیشم تست مغزاستخوان دادم هنوز جوابش نیومده😔

وضعیت درمانت به کجا رسیده

بعد پیوند حالم خوب شده ولی چکاپ و آزمایش میدم تا بیماری دوباره برنگرده

الهی بمیرم😔😔😔😔😔😔😔😔 

خدا نکنه عزیزم 

الان خوب شدم خداروشکر 😍

تا دیدم اسم این بیماری آوردی انقدر حالم بد شد 

بعدش که دیدم نوشتی خوب شدی خیلی خوشحال شدم 😍😍

خدا نکنه عزیزم  الان خوب شدم خداروشکر 😍 تا دیدم اسم این بیماری آوردی انقدر حالم بد شد  ...

متاسفم ناراحتتون کردم😔

اون روزا واقعاً سخت بود من که دائم گریه میکردم😔

خوبم ولی به طور دوره ای آزمایش میدم و چکاپ میشم تا بیماری دوباره برنگرده  چند روز پیشم تست مغز ...

عزیزم ایشالا خدا با دادن یه فرزند سالم زندگیتو برات شیرین کنه 

و شما و فرزندتون برای هم حفظ کنه ❤️

🌸🌸🌸