2777
2789
قدم۱۶۰.وزنم۷۰.هدفم فقط اینکه بدنم شل شده یه فرمی بگیره

بدنسازی خوبه 

آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را، و هر دو را از دست خواهند داد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن ایروبیک بدنو شل میکنه که

مربي من نرمشاي ايروبيكو با پيلاتس قاطي كرده بود يعني ما هم نرمش و فعاليت داشتيم هم كار با كش و دمبل براي همين خيلي سريع جواب داد، ايروبيك چربي اب ميكنه، براي شروع فرم دهي خوبه، بعد از ي دوره كه چربيا به نوعي نرم شدن بايد بره پيلاتس يا بدن سازي تا فرم بگيره كامل بدن كه جاي چربي ماهيچه شكل بگيره ، ولي به طور كلي براي شروع ورزش و  لاغري ايروبيك بهترين ورزشه بعدش ميتونه انتخاب كنه دستگاه بره يا كلاس گروهي مثل پيلاتس  

الان بین بدنسازی و ایروبیکو trxکدومو برم که بدنم از شلیش دربیاد؟

تي ار ايكس زياد بهت پيشنهاد نميكنم بيشتر ورزش مقاومتيه مگر به ورزش عادت داشته باشي و ماهيچه هاتو داشته باشي بخواي قويتر و خوش فرم تر بشن ، بين بدنسازي و ايروبيك، بهتره خودت تصميم بگيري اولش كدومو بري، بدنسازي بايد هزينه مربي جدا بدي و اينكه ورزش انفراديه من به شخصه دو جلسه ميرم و ميبينم تنهام تنبليم مياد، يا ورزشارو جدي نميگيرم، ولي ايروبيك كلاس گروهيه، ورزشارو خيلي كامل انجام ميدي توي جمع، اما حتما بعد ي ماه ايروبيك برو يا بدنسازي يا پيلاتس فقط ايروبيك خوب نيست براي فرم دهي