2777
2789
عنوان

سرم ب شدت دردمیکنه

786 بازدید | 21 پست

دارم از سردرد میمیرم چیکارکنم هرچی قرص میخورم ودکترمیرم خوب نمیشم

کسی راهکاری داره؟ 

کاربر محترم،نظر من برای استارتره ودلیلی نداره شمارو توجیه کنم ،پس ریپلای نکن

شیاف دیکلوفناک

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از وسایل الکترونیکی مثل گوشی تی وی یا لپ تاپ زیاد استفاده می کنی؟خشکی چشم داری؟

ن بخدا

ولی سرم داره میترکه

کاربر محترم،نظر من برای استارتره ودلیلی نداره شمارو توجیه کنم ،پس ریپلای نکن
اعصاب وروان یامغزواعصاب؟ 

نمی‌دونم دکتر اعصاب دیگه اول ی فرم دادن پر کرد فهمیدن افسردگی داره بعد قرص اعصاب دادن می‌گفت وسط سرم انقد درد می‌کنه ک نمیشه شونه بکشم هزارتا آمپول اثر نمی‌کرد آخر با قرص اعصاب گفت کم شده سردردم !سردردش عصبی بوده

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  

میگرن نداری؟اخه میگرن  دردش بگیره ول نمیکنه.

البته یه چیزایی تو اینستا واسه سر درد دیدم بگم بهت. سرت درد کردنی پاهاتو بزار تو اب یخ.یا انگشت دستاتو بکن تو اب یخ.حدود ده دیقه یه ربع نگه دار خوب میکنه من انگشت دستامو انجام دادم سر دردم بهتر شد.

یا اینکه پاهاتو بزار تو اب گرم  همزمان  پاهاتو بغل کن سرتو بزار رو زانوهات بعدش کیسه یخ بزار پشت گردنت.این تناقض به بدنت انگاری شک وارد میکنه سر درد از بین میره

😍 خدا جونم شکرت به خاطر کنجدی که بهم دادی.خودت مواظب تو دلیم باش 😍