2777
2789

بچم ۳سالشه هنوزنتونستم وزنمو کم کنم ازوزنم خجالت میکشم اما دیگه تصمیممو گرفتم باید وزن کم کنم چیکارکنم چه رژیمی خوبه چیاروحذف کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحالت ک بچت ۳سالشه میتونی حداقل من ک بچم ۷ماهشه رژیم کرمانی هم گرفتم شوهرم نذاشت ادامه بدم ک گفت هروقت بچه رو از شیر گرفتی هرکاری خواستی بکن😢

اگه کسی با اومدن یه بهمنی ذوق مرگ نشه😊مطمئن باش بعد رفتنش دق مرگ میشه🤪

منم ميخام كم كنم البته من حدود ٣٤كيلو بايد كم كنم اما ارادمو جمع كردم يه هفتس تو رژيمم البته نه خيلي سخت 

ميخام ماهي ٣كيلو تا ٤كيلو كم كنم كه زود زده نشم

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
من ۳۰ کیلو به شرطی که ارادت قوی باشه

جدي منم همين حدود اضافه دارم خيلي ميخام كم كنم 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
توضیح میدی چکار کردی بی زحمت

من بچه شیر میدم رژیم کالری شماری

وزن ضبدر ۲۰ همون مقدار مصرف میکنم

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!
جدي منم همين حدود اضافه دارم خيلي ميخام كم كنم 

بله از ۸۶ شدم ۵۶

تو ۱۱ ماه

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!