2777
2789
عنوان

چجوری دخترا...

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 59 پست
بااین حال موردی برات پیش نمیاد؟

من با هیچ کس گرم نمیگرم اصلا،خو اونا هم طرف خودشون میشناسن،خودشون سنگ رو یخ نمیکنن،نمیدونم اصلا نمیتونم صمیمی باشم با هیچ پسری😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ولی اونا که میگن سر خیابون وایسا عشوه بیا و فلان گوش نده مردا برداشت بد میکنن از اینجور دخترا

بعد معمولا آشنایی تو خیابون پایدار نیست چون پسری که میاد تو خیابون به دخترا شماره میده به صدنفر قبل توهم شماره داده فقط دنبال عشق و حال بعدش خداحافظ.

جاهای باکلاس و خفن دنبال کیس خوب بگرد نه تو خیابون و اینا

من با هیچ کس گرم نمیگرم اصلا،خو اونا هم طرف خودشون میشناسن،خودشون سنگ رو یخ نمیکنن،نمیدونم اصلا نمیت ...

بخدا بهترین کارو میکنی..بالاخره چی.تحصیلکرده ای.همینطوری ک نمیمونه.باورکن اکثر پسرا فقط برا عشق و حال میخوان

محل کارم که کلا چون کلینیک کودکان ،بچها با پدر یا مادرشونن،هیچی ،دکتر هم یدونه پیر مرد یه خانم دکتر ...

ببخشید اینو میپرسم چرا طلاق گرفتین؟؟کلا به نظرم روابط عمومی بیشتر کنی خواستگار هم پیدا میشه

فقط می دونم باید با سیاست باشی و جاهای خوب بری  دیروز یه دختر 18 ساله داشت میگفت می خوام برم ک ...

اگه به این راحتی بود تورکردن الان شوهر همه پرستارا دکتر بودن واسه تور کردن دکتر باید پولدار بود 😂😂😂😂

خدایا داده ونداده ات راشکر
چرت میگه کسی کمک های اولیه یادبگیره که تو بیمارستان کار نمیدن بهش! آشنا هم داشته باشه بازم فرقی ندار ...

من کاری به چرت گفتنش ندارم ولی هر چیزی ممکنه 

چه بسا دخترای داغون از چه جاهایی سر دراوردن 

من با هیچ کس گرم نمیگرم اصلا،خو اونا هم طرف خودشون میشناسن،خودشون سنگ رو یخ نمیکنن،نمیدونم اصلا نمیت ...

گرم گرفتن که با پسرا که بنظرم خیلی جالب نیس .فقط خیلی جدی بودن هم خوب نیس .اخم وتَخم هم خوب نیس 

البته ببخشید نظرمن اینه

I would love to be kind to me, i saw with all kindness
بخدا بهترین کارو میکنی..بالاخره چی.تحصیلکرده ای.همینطوری ک نمیمونه.باورکن اکثر پسرا فقط برا عشق و حا ...

شما فقط اخمو نباش.ی لبخنو معمولی تو برخورد داشته باش.نترسن 😂🙈باقیش هم کسی پیشنهاد فقط رفاقت داد ک هیچ.اگ  تصمیم جدی داشت دو سه ماه کافی شاپ اینا و تصمیم گیری نهایی.

ورکشاپ های هنری ثبتنام کن که مختلط باشه مثلا ورکشاپ داستان نویسی ادبیات یا نقاشی یا ورکشاپ عکاسی اینجور جاها آدمای درست حسابی میان.

شب شعر شرکت کن اگر علاقه داری انجمن ها ادبی شرکت کن یا کلاسایی که مشاورا میذارن گروهی هست مثلا کارگاه اعتماد به نفس یا کارگاه انرژی مثبت میذارن شرکت کن البته اونایی که مختلط هستن.