2777
2789
عنوان

چجوری دخترا...

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 59 پست
ببخشید اینو میپرسم چرا طلاق گرفتین؟؟کلا به نظرم روابط عمومی بیشتر کنی خواستگار هم پیدا میشه

بعد عقد فهمیدم معتاده،مکافات ها کشیدم ترک نکرد ،جداشدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا اصلا قیافه طرف باید خوب باشه یانه مثلا دکتر کوتوله چاق کچل به چه درد میخوره فوق تخصص هم باشه کس ...

همونم فوقش زنش میشیم مهریه توپی میگیریم تمام 

واسه رسیدن من به عشقم یه صلوات بفرستین😞
بابا اصلا قیافه طرف باید خوب باشه یانه مثلا دکتر کوتوله چاق کچل به چه درد میخوره فوق تخصص هم باشه کس ...

آره دقیقا

تو جامعه ی ما جا افتاد که فقط طرف دکتر باشه دیگه همه چیز تمومه

از دکترا بت ساختن

وگرنه واقعا خیلیییییی شغلا هستن که همون اندازه پرستیژ یا درآمد دارن تازه با ظاهر یا شخصیتای بهتر

اگه طلاقت نده چی 😂لاقل حق طلاق بگیر اونم نمیده بهت تا مهریتو ببخشی بعد حق طلاقو بده 😂😂😂

بلاخره وقتی زشتو کچل باشه اعتماد بنفس نداره از خداشم باشه زنش شم حق طلاقم دو دستی میده😂😂😁

واسه رسیدن من به عشقم یه صلوات بفرستین😞
بعد عقد فهمیدم معتاده،مکافات ها کشیدم ترک نکرد ،جداشدم

به نظرم چه سنتی ازدواج میکردی چه مدرن ....باید خوب شوهرتو بشناسی به نظرم اگه سنتی پاپیش بذارن بعد حسابی برو تحقیق کن باهاش اشنا شو بیشتر دوستای خواهر اینجوری ازدواج کردی همین خانوم های پرستار هم برادر و عمو مجردی دلرن به نظرم سرکار شیک باش منظم  مرتب.....یه دانشگاه ثبت نام کنی برا ارشد بد نی 

ببخشید میتونم بپرسم چجوری آشنایی داشتید؟

اره با همسایه برادر اینام ازدواج کردم مادرش منو دید پسندید بعد با پسرش یه سال رفت امد کردیم بعد عقدو ازدواج کردیم....من مثل شما موقیعت شغلی نداشتم دختر دایی های خیلی موقیعت ازدواج داشت چون شغل داشت ولی دیرتر از  ازدواج کرد....به نظرم  برا شما راحتره