2777
2789
عنوان

چجوری دخترا...

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 59 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نکن اینکارو..من تجربه دارم .دارم بهت میگم.فقط کسی برا ازدواج پیشتهاد داد ی دوره دوماهه اونم زیرنظر درارتباط باش یا آدمت هست یا نیس اذیتم نمیشی.و برای جذب شما بخودت برس شیک پوش باش خودتو باور داشته باش.کسی ک قسمتت باشه میاد اصلا نگران نباش.پسرا چ تحفه ای هستن ک اینقد ادم باید خودشو اذیت کنه

فقط می دونم باید با سیاست باشی و جاهای خوب بری 

دیروز یه دختر 18 ساله داشت میگفت می خوام برم کمک های اولیه یادم بگیرم آشنا هم داریم برم بیمارستان سر کار یه دکتر تور کنم 

گفتم ماشاالله به اهداف 

زحمت دانشگاه رفتن هم نمی خواد بده به خودش 

ازدواج کردی ...چه جوری اعتماد میکنن تو فضا مجازی

فقط استارت آشنایی تو مجازی هست

بعدش سریع تو واقعیت و بیرون همدیگه رو میبینن اوکیه دیگه چه فرقی داره اول کجا آشنا بشی مهم مسیر رابطه هست که کجا پیش بره

خب همکارات کسی نیس بهش علاقه داشته باشی

محل کارم که کلا چون کلینیک کودکان ،بچها با پدر یا مادرشونن،هیچی ،دکتر هم یدونه پیر مرد یه خانم دکتر اونم هیچی ،بیمارستان هم چون بخش کودکان همه پرستارا خانم هستن دانشجوهامم که هنوز بچن 😓

فقط می دونم باید با سیاست باشی و جاهای خوب بری  دیروز یه دختر 18 ساله داشت میگفت می خوام برم ک ...

چرت میگه کسی کمک های اولیه یادبگیره که تو بیمارستان کار نمیدن بهش! آشنا هم داشته باشه بازم فرقی نداره.

چیزی که زیااااده فارغ تحصیلای پرستاری!

اون کمک اولیه ها نهایتا تو حلال احمر برن

بعدشم دکترا اصلا به این پرستارا و کادر بیمارستان محل نمیدن نهاااایت واسه عشق و حال دوست بشن ولی واسه ازدواج خیلی فیس و افاده دارن فقط دکتر یا تحصیلکرده میخوان