2777
2789
عنوان

چرا اخه ....

183 بازدید | 13 پست

عاقا من حالم بده افسرده ام،همش حس میکنم قفسه سینم دارن فشار میدن،به مامانم میگم بیا بریم یه دو روز یه شهرجایی من حالم خوب نیست یا میگه داداشم که سرباز شبا میاد تنهاست یا میگه با اتوبوس حالم بد میشه،اصلا یادم نمیاد آخرین بار کجا رفتم گشتم ،چکارش کنم😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت با دوستات برو دوست من کلی تور مطمئن وجود داره که خانما راحت باهاش سفر میکنن 

البته اگر زیر سن قانونی نیستی 

اگر از خانواده بسته ای هستی که اجازه نمیدن دورهمی دوستانه بذار عصرونه و بزن و برقص کافه دورهمی خرید  خلاصه اینجور چیزا 

ورزش هم عالیه 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

حتما به تفریح برو.حتی اگر شرایط مسافرت نداری حتما تو شهر خودتون یک شب سفره خونه ایی یا گردشی جنگ خنده برو جایی که هوای خوب تنفس کنی بلند بخندی .خدایی نکرده از قلبت نباشه ازمایش برو

ورزش کن

پاشو خودتو به یک کافه دعوت کن بشین تنهایی لذت ببر

یه پیاده روی عالی با موسیقی

یه هدیه برا خودت بخر

پاشو امروزو تا شب برو بیرون و به خودت برس و بگرد 

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠
خودت با دوستات برو دوست من کلی تور مطمئن وجود داره که خانما راحت باهاش سفر میکنن  البته اگر زی ...

دوستام همه بچه دار ،زندگی دارن که حوصله گشت گذار با من ندارن،فقط با مامانم میتونم برم که اونم که راه درمیاره،نه بابا دوتا سن قانونی دارم😁

دوستام همه بچه دار ،زندگی دارن که حوصله گشت گذار با من ندارن،فقط با مامانم میتونم برم که اونم که راه ...

هزارسال زنده باشی☺پاشو خودت برو بابا بچه که نیستی برو یکمی بگرد 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست