2777
2789
عنوان

بی بی چکککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 1903 بازدید | 69 پست
عزیزم صددد در صدددد مثبتهههعه مبارکههههه😍😍😍😍 چنتا جنین انتقال دادی عزیزم؟ بلاست؟ 

وای خدا از دهنت بشنوه ایشالا مثبت باشه... دوتا انتقال دادم نه 3 روزه بود. خدا کنه اثر آمپول نباشه فکر نکنم نصف آمپول اینقدر اثرش بمونه

وای خدا از دهنت بشنوه ایشالا مثبت باشه... دوتا انتقال دادم نه 3 روزه بود. خدا کنه اثر آمپول نباشه فک ...

من خیلی تحقیق کردم راجع ب اثر امپول 

اینقدر نمیمونه ک تست رو انقد پررنگ کنه 

تا چن روز بعد از امپول هم تست منفی میشه نهایتش هاله بندازه

مبارکت باشه ان شالله بارداری خوبی داشته باشیم

بار چندمت بوده عزیزم؟ 

شما هم شیراز انجام دادی ؟ کدوم دکتر

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی تحقیق کردم راجع ب اثر امپول  اینقدر نمیمونه ک تست رو انقد پررنگ کنه  تا چن روز ب ...

آره شیراز دکتر رستمی... بار اولم بوده... وای مرسی چقدر بهم امید میدی.... هی به شوهرم میگم ستاره اینجور میگه اونجور گفت... ندیده انرژی مثبت داری... آخه یه جورایی شرایطمون مثل همه

آره شیراز دکتر رستمی... بار اولم بوده... وای مرسی چقدر بهم امید میدی.... هی به شوهرم میگم ستاره اینج ...

عزيز دلم شرايطت خيلي مثل منه و مطمعنم بارداري 

ان شالله صبح برو ازمايش تيتر بده و خبرشو بهم بده گلم

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
یعنی فردا برم اوکی هست مشکل نداره میشه 18 انتقال

نه گلم مشكلي نيس منم ١٩ رفتم از دادم 

میگم امروز رفتم آزمایشگاه دانشبد آزمایش دادم بتام2300 بود تا 3 روز دیگه گمون نکنم بیاد پایین.. حالا ...

عزيزم مباركه😍😍😍😍😍