2777
2789
عنوان

بی بی چکککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 1903 بازدید | 69 پست
۴تا. فاکتورای ایمنی و انعقادی میزون نبودن.راستش دیگه باردار نشدم دو سال اخیر.هم اقدام درست حسابی ندا ...

عزیزم منم اینجوری بودم اول مشکل ایمنی رو حل کن من خودم پردنیزولون خوردم وامپول هپارین زدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دو تا هاش سی جی میزدم روز دهم منفی بود نهایت بی بی خط کمرنگگگگ میندازه این دوقلوعه 😍😍😍😍😘😘😘 ...

دکتر هم گفت دوتاس ولی تا سونو قلب نرم هیچی ۱۰۰ درصد نیس

از حاملگی دو قلویی هم میترسم کمی 😥😥😥

خدا خودش حفظشون کنه چ یکی چه  دوتا 

التمااااس دعا💞💞💞

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
تیترت چند بود؟

۳۰ هزار🙈🙈🙈

البته جنین ها ۵ روزه بودن و من روز۲۰ انتقال ازمایش دادم

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
احتمال دوقلویی خیلی زیاده چند تا جنین بودن؟😍😍😍😍برا زن داداش من دو روز قبل از پریود ۴۰۰۰ بود نی ن ...

دوتا بودن عزیزم

عه یعنی سونو رفتی؟چه زود گذشت 😂کچل میشی میری ماشاالله

نهههه سونونرفتم ک 

دوتا جنین انتقال دادم 

دو هفته دیگه سونو دارم 

عه یعنی سونو رفتی؟چه زود گذشت 😂کچل میشی میری ماشاالله

نهههه سونونرفتم ک 

دوتا جنین انتقال دادم 

دو هفته دیگه سونو دارم .

مبارک باشه عزیزممم

عزیزم الان همه تاپیکهات رو خوندم منم 31 مرداد انتقال جنین داشتم مطب رستمی البته دکتر خود رستمی بود ولی همش میگم کاش منم رفته بودم پیش دکتر صیادی

خیلی خوشحال شدم باردار شدی واسه منم دعا کن منم بار اولم هست ای وی اف کردم... من روز 14 انتقالم لک دیدم که دیروز بود و مرکز هم بسته بود مجبور شدم رفتم ام آر ای گفت آمپول پروژسترون بزن میگم شما پروژسترون چند میل زدی؟ یکی زدی؟ وچند مرتبه زدی همون روز که لک داشتی زدی یا داری ادامه میدی؟ من لک دیدم خیلی نا امیدم میگم نکنه دارم پریود میشم آخه موعد پریودیم هست

ستاره جون بهم جواب بده لطفا

مبارک باشه عزیزممم عزیزم الان همه تاپیکهات رو خوندم منم 31 مرداد انتقال جنین داشتم مطب رستمی البته ...

عزيزم تو اون يكي تاپيك ج دادم بهت❤️

عزيزم تو اون يكي تاپيك ج دادم بهت❤️

ستاره جون میگم من امروز روز 17 انتقالم هست تمام دستور داروییم بعد انتقال مث شما بوده بی‌بی چک گذاشتم مث شما پر رنگ شد البته دو روز پیشم میدونم زود بود گذاشتم پر رنگ بود تغییر نکرده به نظرت منم مثبتم با این تفاوت که شما 18 انتقال بی‌بی گذاشتی.. 

ستاره جون میگم من امروز روز 17 انتقالم هست تمام دستور داروییم بعد انتقال مث شما بوده بی‌بی چک گذاشتم ...

عزیزم صددد در صدددد مثبتهههعه مبارکههههه😍😍😍😍

چنتا جنین انتقال دادی عزیزم؟ بلاست؟