2777
2789
عنوان

بی بی چکککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 1903 بازدید | 69 پست
طبیعی باردار شدی؟ آره شوهر منم هنگ بود. من تلفنی بهش گفتم. 

من به شوهرم نمیگم فعلا 

باید حتما ازمایش بدم مطمئن شم

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
آخیییی عزیزم چ قشششنگ خدا براتون نگهداره این گل پسر رو ان شاالله همییییییشه مایه ی خوشحالیتون باش ...

خیلی ممنون پسر بودنش هنوز قطعی نیست دیروز تو غربالگری احتمال داد حالا نمیدونم چقد میتونه درست باشه

میشه واسه سلامتی نی نی یه صلوات مهمونم کنین خدا نی نیه همتون رو حفظ کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی شکر عزیزم. خدا حفظش کنه برات 😘 😘 😘 😘 😘 

خیلی ممنون .خدا نی نی شماروهم حفظ کنه زیر سایه پدر مادر بزرگ شه 

میشه واسه سلامتی نی نی یه صلوات مهمونم کنین خدا نی نیه همتون رو حفظ کنه 

به ابن پررنگی احتمالا مثبته😍اخه hcg نصفه زدی.از ۵۰۰۰hcg  باید ۱۰تا۱۴ روز بگذره.البته من ۱۵ روز بعد زدن هاله انداخت خیلی کمرنگ بود.واسه شما خیلی پررنگه.به دکترت بگو سریع بری آزمایش که داروهای بارداری رو شروع کنی

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
به ابن پررنگی احتمالا مثبته😍اخه hcg نصفه زدی.از ۵۰۰۰hcg  باید ۱۰تا۱۴ روز بگذره.البته من ۱۵ روز ...

اصلا باورم نمیشه😭😭😭 خدایا ازمایشم مثبت شه 

چقد خوبه ادم ب ارزوهاش برسه

الهییییی همه ب ارزوهاشون برسن

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
اصلا باورم نمیشه😭😭😭 خدایا ازمایشم مثبت شه  چقد خوبه ادم ب ارزوهاش برسه الهییییی همه ب ارزو ...

ای جان مثبت شد منم دعا کن.۸ساله منتظرم.پاییز انتقال دارم.خیلی میترسم برم.ان شالله همه به آرزوهای خوبشون برسن😍

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
ای جان مثبت شد منم دعا کن.۸ساله منتظرم.پاییز انتقال دارم.خیلی میترسم برم.ان شالله همه به آرزوهای خوب ...

الهيييي زووووود مامان بشي 

خدا هيج كس. و در انتظار نذاره 

درك ميكنم ❤️

الهيييي زووووود مامان بشي  خدا هيج كس. و در انتظار نذاره  درك ميكنم ❤️

ان شالله هر دو.من سقط مکرر بودم خیلی اذیت شدم.ب ب چ شما رو دیدم امیدوار شدم☺

ان شالله هر دو.من سقط مکرر بودم خیلی اذیت شدم.ب ب چ شما رو دیدم امیدوار شدم☺

چند تا سقط داشتی؟

دلیلشون چی بود؟

چرا می خوای آی وی اف کنی اگه خودت باردار میشی

ببخشید اینقدر سوال می پرسم آخه منم سقط مکرر دارم

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
چند تا سقط داشتی؟ دلیلشون چی بود؟ چرا می خوای آی وی اف کنی اگه خودت باردار میشی ببخشید اینقدر سوا ...

۴تا. فاکتورای ایمنی و انعقادی میزون نبودن.راستش دیگه باردار نشدم دو سال اخیر.هم اقدام درست حسابی نداشتم هم سقط مکرر نمیذاره بارداری طبیعی راحت انجام بشه.بالاخره باید ایمنی بدن پایین باشه تا جنین بمونه.منم حوصله سقط مجدد ندارم.گفتم با ivf برم جلو بهتره.بعد سنمم ۳۰ شده.نباید تعلل کنم

۴تا. فاکتورای ایمنی و انعقادی میزون نبودن.راستش دیگه باردار نشدم دو سال اخیر.هم اقدام درست حسابی ندا ...

مرسی عزیزم ک جواب دادی

آرزو می کنم ک ان شاالله  ب زودی مامان بشی

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
مرسی عزیزم ک جواب دادی آرزو می کنم ک ان شاالله  ب زودی مامان بشی

ممنون😍