2777
2789
عنوان

درمان میگرن

472 بازدید | 26 پست

سلام دکتر بهم نور تریپتیلین ۲۵ وپروپرانولول ۱۰ داده بود پارسال مصرفش و دوزش ک چطور بود یادم رفته یادم رفته کدوم شب باید مصرف میشد کدوم صبح فقط یادمه نورتریپتیلین گفت نصف کن دوزش پایین بیاد چون داروخانه  دوز پایین ترشو نداشت من از مصرف کردنشون ترسیدم کسی از اینا برای میکرن مصرف کرده عوارضش چیه داروی بهتر برای میکرن سراغ ندارید

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم

مامان من  میگرن داره یعنی بگیره دردش کارش به اورژانس میکشه دوسه باریم از درد زیاد بیهوش شد ولی قرص نمیخوره چون درد سرش بگیره اکثرا با معذرت بالا میاره برا همین باید بره اورژانس

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اتفاقا ب بوی عنبر نسا حساسم ب نور وکم خوابی شدیدا حساسم ناراحت بشم گریه کنم یعنی نابود میشم با میگرن  حالا برم دکتر بگم اقدامم میتونم دارو میگرن مصرف کنم خطرساز نیست

مامان من  میگرن داره یعنی بگیره دردش کارش به اورژانس میکشه دوسه باریم از درد زیاد بیهوش شد ولی ...

من هم حالم وخیم میشه در حد مرگ

معجزه میگرن سوماتیپتران ۵۰

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

عزیزم عوارض سوماتریپتان زیاده من خودم بخورم بدنم کبود میشه دکتر گفت نخور چون خونریزی میکنه شاید این اتفاق تو مغزت پیش بیاد وخونریزی مغزی بشه قطره منتا رو پیشونی ۱۰دقیقه ای میمالم بهترمیشه یا شیاف استفاده می کنم خوردن عناب تازه روزی ۱۵ یا۲۰ تا عالیه من خودم میگرن خلفی وپس سری دارم هیچ داروی خوراکی نمیتونم استفاده کنم حالمم وحشتناک بد میشه ولی این کاره تا حدودی سبکم میکنه

یکقاشق پودر دارچین با اب خمیری کن نه شل نه سفت به پیشونی وشقیقه هات بمال30 دقیقه باشه همون5دقیقه اول میبنی دردش کم شده میسوزه ولی همون سوزشش دردمیکشه بیرون بعد با اب ولرم بشور

روغن بنفشه داخل بینی هرشب یکقطره وابروها چرب کن وماساژبده

نحوه مصرف

یه قرصه احساس کردی داره میگیره بخور وااای جون منو نجات داد روزی نیست دعای خیر نکنم به دکترم. اولش احساس میکنی بدتر شدی ولی به یه ربع نمیکشه  خوب میشی

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
عزیزم عوارض سوماتریپتان زیاده من خودم بخورم بدنم کبود میشه دکتر گفت نخور چون خونریزی میکنه شاید این ...

من ۸ ساله خوردم مامانمم همین طور عالیه چهار ستون بدنمونم سالمه عزیزم 

یه قرصه احساس کردی داره میگیره بخور وااای جون منو نجات داد روزی نیست دعای خیر نکنم به دکترم. اولش اح ...

مرسی خدا خیرت بده

نحوه مصرف

جالبه من نه عروسی میتونستم برم نه سفر نه مهمونی اصلا نابود بودم با مصرف این قرص میگرنم کنترل شد و کم شد الان شاید دوماهی یه بار. دیگه نه بالا میارم نه چیزی خدایا شکرتتتتت

مرسی خدا خیرت بده

اره عزیزم حتما امتحان کن منو که نجات داد فقط ۵۰ رو بگیریا ۱۰۰ زیاده. خدا خیر به دکترم بده زندگی منو نجات داد من دیگه افسرده شده بودم❤ ایشاا. بهتری بشی عزیزم