سلام دکتر بهم نور تریپتیلین ۲۵ وپروپرانولول ۱۰ داده بود پارسال مصرفش و دوزش ک چطور بود یادم رفته یادم رفته کدوم شب باید مصرف میشد کدوم صبح فقط یادمه نورتریپتیلین گفت نصف کن دوزش پایین بیاد چون داروخانه دوز پایین ترشو نداشت من از مصرف کردنشون ترسیدم کسی از اینا برای میکرن مصرف کرده عوارضش چیه داروی بهتر برای میکرن سراغ ندارید
عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم
حالا جالبه مامان من تو بارداریاش خوب میشده کار خدا بوده توام از خدا بخواه به خاطر بچت سردرد نگیری که مجبور شی قرص بخوری. ولی یه چیزیم هست زالو درمانی برو من انداخت پشت گوشم اونم خیلی تاثیر داشت
خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
خدا همه مریضارو انشالله ب حرمت این ماه عزیز شفا بده
ایشاا. عزیزم ایشاا.
خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
خدارو شکر گلم ان شاا...که همیشه ۴ ستون بدنتون سالم باشه
فدات