2777
2789
عنوان

زنگ زدن به خانه قوم شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 25 پست
ماخب نزدیکیم میبینیم همو حداقل هفته ای یه بار اما اره گاهی زنگ میزنم احوال پرسی کنم مخصوصا اگه مریض ...

اخه من واقعا حرف کم میارم

سلام خوبین

بچه ها خوبن؟؟

اونم ک هیچوقت نمیگه بده از سر رودرباسی اره خوبم شما خوبین؟؟

ممنون خدافظ

لایک نکنید🙂‍↔️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دقیق مث توام 😄😃😂 اگه شماره بیافته شوهرم جواب میده ماهم دوریم هر ماهی 1بار اگه ببینیم همو فقط ...

جدآ که خیلی جالبه.مادرشوهر من عممه،خیلی خیلی هم دوسش دارم.اونم منو دوست داره.ما هرچند روز یه بار باید باهم حرف بزنیم و درددل کنیم.الآن که این پیامارو میخونم،میگم چه خوب که ما اینطوری نیستیم.تادوستی هست دشمنی چرا

جدآ که خیلی جالبه.مادرشوهر من عممه،خیلی خیلی هم دوسش دارم.اونم منو دوست داره.ما هرچند روز یه بار بای ...

احتمالا چون عمتونه اینجوری هسی

حرف مشترک نیس اخه

لایک نکنید🙂‍↔️

اخه من واقعا حرف کم میارم سلام خوبین بچه ها خوبن؟؟ اونم ک هیچوقت نمیگه بده از سر رودرباسی اره خوب ...

همینم خوبه منم خیلی اهل تلفن زدن و حرف زدن پای تلفن نیستم مکالمه ام به یک دقیقه نمیرسه ولی بدونن به یادشونی کافیه

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
جدآ که خیلی جالبه.مادرشوهر من عممه،خیلی خیلی هم دوسش دارم.اونم منو دوست داره.ما هرچند روز یه بار بای ...

دوستی دوطرفه اره خیلی خوبه ولی من اگه خیلی صمیمی بشم با مادرشوهر شروع میکنه به تیکه انداختن وکنایه زدن!!! درک نمیکنم کاراشو😐

درنهایت دوری ودوستی

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
همینم خوبه منم خیلی اهل تلفن زدن و حرف زدن پای تلفن نیستم مکالمه ام به یک دقیقه نمیرسه ولی بدونن به ...

اره خب 

پس فردا زنگ میزنم برا اولین بار تولدشو تبریک میگم

لایک نکنید🙂‍↔️

اره خب  پس فردا زنگ میزنم برا اولین بار تولدشو تبریک میگم

اره حتما بزنگ میتونی حال مادر بزرگ و بقیه رو هم بپرسی

اخرشم بگو زنگ زدم تولدتون رو تبریک بگم ایشالا سالم باشید و تمام

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

ماهم دشمن نیستیم خداروشکر

فقط خانواده همسرم خیلی سردن تو روابط اجتماعی یه مدتی من هر چندروزی یه بار زنگ میزدم اون اوایل مادرشوهرم گفت چیزی شده انقد زنگ میزنی 😐 

باهمه همینطوره هاا حتی دختراشم زنگ بزنن یه سلام علیک میکنه قطع میکنه

دیگه منکه نمیتونم ب زور باهاش بحرفم

بعدم خیلی بهتره اینطور واسه من حدااقل