2777
2789
عنوان

زنگ زدن به خانه قوم شوهر

489 بازدید | 25 پست

بچه ها من خیلی عجیبم؟؟

کلا تو دو سال گذشته که ازدواج کردم هیچوقت ب خونه شوهرم زنگ نمیزنم

یعنی اگه رو تلفن خونمون شماره خونه شوهرم اینا بیفته خب همسرم جواب میده

اگه شماره مامانم یا مامانبزرگم بیفته من جواب میدم

البته من هرروز ب مامانم زنگ میزنم ولی نه شوهرم نه من هیچوقت ب خونه پدریش زنگ نمیزنیم

بعد ی شهر دیگه هم هسیم دیگه دو هفته یبار میبینیم همو

شماها خونه اقوام شوهر زنگ میزنین؟؟

چ خودش چ مادربزرگ پدربزرگاش خواهراش اینا؟

لایک نکنید🙂‍↔️

ماخب نزدیکیم میبینیم همو حداقل هفته ای یه بار اما اره گاهی زنگ میزنم احوال پرسی کنم مخصوصا اگه مریض باشن اوناهم میزنن به من

خب شما ج بده چه رسم الکی دارید توخونتون

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من اصلا زنگ نمیزنم مگ اینکه مسافرت برن یکی دوبار زنگ بزنم یه حالی بپرسم ولی شوهرم هرروز حال مادرشو میپرسه 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

من دقیق مث توام 😄😃😂 اگه شماره بیافته شوهرم جواب میده ماهم دوریم هر ماهی 1بار اگه ببینیم همو

فقط هر 10دفعه ایی ک زنگ بزنن منم یه سلام علیکی میکنم تامامممم ! یا شوهرم هر دوهفته ایی زنگ میزنه