2777
2789
عنوان

خاستگار سنتی نمخااااام

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 51 پست
باااااور کن اگه خواهر و مادرشو اول بشناسی هزار مرحله جلوتری  اول خانواده طرف رو بشناس اگه تونس ...

من این حرف  شمارو  اصلا  قبول ندارم  دوست  عزیز /چون  هر  کس  اخلاق   و تیپ   خودشو داره /خیلی  از    پسرا  هستن  که هیچ  شباهتی به مادر  یا خاهرشون ندارن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نکبتا  / سنتیه دیگه  خخخ/می فهمی  سنتتتتتی   خخخ

عزیزم منم سنتی ازدواج کردم ولی خب آقا پسر با یکی دوتا از خانما مثل مادر و خواهر میومدن خونه

وقتی زنگ میزنن شرایطشون رو بپرسین اگر موافق نبودین دیگه اجازه هم ندین خانماشون بیان...

مسخره نیس  /این  جوری  رسمه دیگه / یعنی مدلش   اینه /فرض کن  اول میان   ...

شما هم فقط بذار خانوادتو ببین خودتو آفتابی نکن جلسه اول خخخخ

بذار مادر و خواهرتون صحبت کنن 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

مسخرس چون دو نفر دیگه میخوان ازدواج کنن ولی اول باید شخص سومی تایید کنه این ازدواجو . حالا ممکنه از تو خوششون بیاد یسری دخترا هستن پسند نمیشن و افسرده میشن . چکاریه اخه چه رسم مسخره ایه

و خدایی که به شدت کافیست ... 
عزیزم منم سنتی ازدواج کردم ولی خب آقا پسر با یکی دوتا از خانما مثل مادر و خواهر میومدن خونه وقتی زن ...

چی بگم  والا  /من میگم خودم  مخالفم  /پدر مادرمم  فک میکنن  مثلا اگه پسره بخاد  بیاد  منو میخاد  بخوره  خخ

تصورشون  دقیقا  همینه

من این حرف  شمارو  اصلا  قبول ندارم  دوست  عزیز /چون  هر  کس &nbs ...

شباهت ندارن ولی اگه گندی بخواد تو زندگی بخوره توسط اوناس 

خودت دیگه تاپیکای نی نی سایتو ببین دیگه 

اینم یه فیلتره و همه ی ماجرا نیست ولی اگه تجربه منو بخوای مهمترینشه

خب شما هم حق انتخاب داری

اگر اومدن و پسند نکردی میگی نه

بعدم تو شهر ما چون اکثرا چادری هستن و بعضی پسرا مثلا براشون مهمه خانمشون چاق نباشه یا حتی شوهر دوستم واسش مهم بود خانمش موهاش فر نباشه.... یه روز خانما میان که دخترو بی حجاب ببینن

مسخرس چون دو نفر دیگه میخوان ازدواج کنن ولی اول باید شخص سومی تایید کنه این ازدواجو . حالا ممکنه از ...

دقیقا 

خیلی از رسوم اشتباهه ولی چون رسمه باید انجام شه!!!

همه چی طی زمان کاملو درست میشه خیلی از رسوم واسه زمان خودش درست بوده نه الان

شما هم فقط بذار خانوادتو ببین خودتو آفتابی نکن جلسه اول خخخخ بذار مادر و خواهرتون صحبت کنن 

جالب  اینجاس من خواهر ندارم /مادرمم  در  این موارد کم رو هستن  خخخ/جتی  نمی پرسن  مثلا اقا  پسرتون چکاره  هستن  /ولی  نظر  جالبی دادین به نظرم  /ولی خب   اونا در  خواست میکنن که دختر بیاد حتما  /چون اصلا برای من میان  /و این  جوری بی احترامی  به  طرف  مقابلم  هس   

جالب  اینجاس من خواهر ندارم /مادرمم  در  این موارد کم رو هستن  خخخ/جتی  نمی ...

وقتی نیومدن پسر اونا رو بی احترامی میدونید شما هم حق دارید

شباهت ندارن ولی اگه گندی بخواد تو زندگی بخوره توسط اوناس  خودت دیگه تاپیکای نی نی سایتو ببین د ...

تو خواستگاری خیلیا اوکی هستن ولی بعد عقد نشون میدن قیافه واقعیشون

تا قبل عقد عزیزم و گلمی بعدش میشی دشمن خونیشون

خب شما هم حق انتخاب داری اگر اومدن و پسند نکردی میگی نه بعدم تو شهر ما چون اکثرا چادری هستن و بعضی ...

چه با حال خخخ/یه سوال من  موهام  فره  از  حالا پس   اتو  کنم ؟خخخ

جالب  اینجاس من خواهر ندارم /مادرمم  در  این موارد کم رو هستن  خخخ/جتی  نمی ...

رو مامانت کار کن مادر زن نباید کم رو باشه اینم یه تجربه دیگه 

اگه کم رو باشن طرف مقابل ناخودآگاه پرو میشه و افسار تمام تصمیمات رو دست می گیره

وای چه بد آدم باید کل خانواده رو ببینه تا بتونه تصمیم بگیره ولی همون بهتر از مادر و خاهرش خوشت نمیاد رد میکنی 

ولی خیلی کم پیش میاد موردی باشه که آدم با کل خانواده اوکی باشه همش یه نخاله توشون هست 😂