سلام /بچه ها من 24 سالمه /هر خاستگاری برای من میاد به روش سنتی میاد /غرض کنید مادر و خواهر پسر /منم تا مادر پسر رو می بینم اصلا خوشم نمی یاد یعنی یه ایرادی می گیرم /به نظرتون چکار کنم ؟ اقا من قصد ازدواج ندارم ولی خب دوست دارم حداقل قیافه پسرایی که اومدن خاستگاریم ببینم /به نظر تون چکار کنم ؟؟؟ شما هم از این مشکلات دارین ؟؟؟خخخ
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مسخره نیس /این جوری رسمه دیگه / یعنی مدلش اینه /فرض کن اول میان ...
مسخرس چون دو نفر دیگه میخوان ازدواج کنن ولی اول باید شخص سومی تایید کنه این ازدواجو . حالا ممکنه از تو خوششون بیاد یسری دخترا هستن پسند نمیشن و افسرده میشن . چکاریه اخه چه رسم مسخره ایه
مسخره نیس /این جوری رسمه دیگه / یعنی مدلش اینه /فرض کن اول میان ...
خب شما هم حق انتخاب داری
اگر اومدن و پسند نکردی میگی نه
بعدم تو شهر ما چون اکثرا چادری هستن و بعضی پسرا مثلا براشون مهمه خانمشون چاق نباشه یا حتی شوهر دوستم واسش مهم بود خانمش موهاش فر نباشه.... یه روز خانما میان که دخترو بی حجاب ببینن
شما هم فقط بذار خانوادتو ببین خودتو آفتابی نکن جلسه اول خخخخ بذار مادر و خواهرتون صحبت کنن
جالب اینجاس من خواهر ندارم /مادرمم در این موارد کم رو هستن خخخ/جتی نمی پرسن مثلا اقا پسرتون چکاره هستن /ولی نظر جالبی دادین به نظرم /ولی خب اونا در خواست میکنن که دختر بیاد حتما /چون اصلا برای من میان /و این جوری بی احترامی به طرف مقابلم هس