2777
2789
عنوان

خاستگار سنتی نمخااااام

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 51 پست
عزيزم اول بايد رو خانواده ات كار كنى پدر مادر منم همينطور بودن.ولى من پام و كردم تو يه كفش مه اول ب ...

اره درسته  منم  با  بعضی  از  قسمتای  حرف   شما موافقم  ولی   من  خودم به شخصه این جوری  نیستم که    حرف  حرف  خودم باشه   و البته از  همه مهم تر  اجازه نمدن دیگه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی رسمه با هم حرف نزنید؟ یا اینکه پسر نیاد؟ ببخشید دقیق متوجه منظورت نشدم

ببین دوست  عزیز  /جلسه اول  مادر پسر  میاد /جلسه دوم  پسر  رو هم میارن اگه  ما اوکی بدیم /البته اوکی دادن اونا  این مدلیه که  اونا اصلا  به ما  زنگ بزنن /متوجه شدین ؟ یا  پیچیده شد 

بعد الان با توچه به این که  تا حالا مثلا  سی  تا  خاستگار کم کمش البته  من  گفتم نه ...شاید  واقعا اونا مورد های  خوبی  بودن  که من ندیده  زدشون کردم  از  رو  ظاهر مادر  پسره:))

ببین دوست  عزیز  /جلسه اول  مادر پسر  میاد /جلسه دوم  پسر  رو هم میارن ...

خب میدونم ما هم اکثرش این مدلی... اگر قبلا دختر رو ندیده باشن...

شما گفتین مامانم اجازه نمیده پسر بیاد و همینطور حتی نمیپرسه چکاره است... گفتم بگین یکی که یکم وارد تره و راحت ترین بیاد همون روز خونتون

خب میدونم ما هم اکثرش این مدلی... اگر قبلا دختر رو ندیده باشن... شما گفتین مامانم اجازه نمیده پسر ب ...

منم  گفتم که  تو یکی از  پاسخا که  مثلا از  مادر بزرگم  کمک می  خایم  /ولی دیدین گاهی  اوقات  بزرگترا  یه  سری  حرفایی میزن که  واقعا  نباید بزنن/که ابروت میره :))

خب مهم نیست که اول خودشون میاد جلسه بعدی که پسر رو میارن.

اگه جوابت منفی بود جلسه دوم بگو.

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن