2821
2789
عنوان

دلم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 46 پست

گلم تو  که به اینترنت دسترسی داری میتونی مطالب خوب و جالبی راجب عزت نفس بخونی.و اینو همیشه بدون که هیچکس حق نداره توروتحقیر کنه.به اطرافیانت یاد بده تورو همونجوری که هستی بپذیرن.ببین من خودم خیلی ناراحتی هایی داشتم و دارم باهاشون کنار میام.شعار نمیدم.خیلی سخته.من با بیماری سختی دست و پنجه نرم میکنم اما یاد گرفتم برای خودم ارزش قایل بشم.

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز