2821
2789
عنوان

دلم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 46 پست
یه طرفه نمیشه قضاوت کرد با یه جمله که مرد از کوره در نمیره بنظرم به نفع خودت تعریفش کردی موضوعتون حت ...

من حرفی نزدم فقط عصبانی شد که چرا بدونه من نمیری خونه فامیلم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چطوره مثلا؟میتونی راجبش توضیح بدی؟ ولی یچیزی بهت بگم.عزت نفس داشته باش.خودت رو دوست داشته باش.ببین ...

لکه های قهوه ای ریزو درشت نمیدونم چرا خدا زد تو سر من بدبخت که حالا همه برام شاخ بشن

من حرفی نزدم فقط عصبانی شد که چرا بدونه من نمیری خونه فامیلم

نمیدونم بقیه باور میکنن که چنین مردایی با یه کلمه و یه کار عصبانی بشن یا نه اما من باور میکنم.دیدم چنین آدمایی

چنین آدمایی رو نمیتونم چه صفتی براشون توصیف کنم اما خودتو نجات بده گلم.اگر بخوای میتونی بهم پیام بدی برای مشاوره

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.

بچه ها خدا وکیلی من چیزایی که تو این نی نی سایت میبینم احساس میکنم مال عهد قاجاریه م ، بابا جون چرا اینقدر باید مرد وقیح باشه به خودش اجازه بده دست رو زنش بلند کنه اخه ، از کجا اومدن شوهراتون ، خودتون شخصیت و غرور ندارید؟ مردی که فقط و فقط یک بار دست هرزشو رو زن بلند میکنه کل فهم و شخصیت و تربیت خانوادگیشو نشون داده

من فاز اونایی که میگن حالا شاید عصبی بوده یه کاری کرده نمیفهمم

خودتون عصبی بشید با لنگه کفش میکوبید تو صورت شوهرتون؟

مازنا چقد بدبختیم که باید به خاطر یه مشکل پوستی هم تحقیر شیم...خاک تو سر اینجور مردا که اصلا نمیفهمن عشق چیه ونمیدونن با یه زن چه جوری باید رفتار کنن که اون زن زن بمونه نه اینکه تبدیل به یه مرده ی متحرک شه 😔😔😔

لکه های قهوه ای ریزو درشت نمیدونم چرا خدا زد تو سر من بدبخت که حالا همه برام شاخ بشن

تو از ضعفت ناراحت نشو.اگه طرفت ادم خوبی باشه و تورو بخاطر خودت بخواد عیب تورو نمیبینه و حتی بهت نمیگه عزیز دلم.تو از ضعفت برای موفقیت استفاده کن.اول باید خودت خودتو دوست داشته باشی تا دیگران تورو.هیچوقت حس شرمندگی از ماه گرفتگیت نکن.ببین هم تو هم شوهرت باید مشاوره بشین باید دید دلیل رفتار شوهرت چه منشا قبلی داشته و چرا این حرفارومیزنه خب اگه واقعا تورو نخواد و از این عیبت ایراد بگیره تو عزت نفستو حفظ کن و جداشو.شاید خدا موقعیت های بهتری برات در نظر گرفته.رسالت یک نفر تو زندگی فقط ازدواج و بچه دار شدن نیست.

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.
2823
2791
2779
2792