2821
2789
عنوان

دلم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 46 پست

استارتر عزیز دوست داری بیشتر راجب زندگیت بگی؟مثلا چجوری طرز اشناییتون؟

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.

باهاش رفتی😱😱😱🤒دوتا میخوندی تو گوشش به ننش هم میگفتی مال بد بیخ ریش صاحابش

مهریتم میزاشتی اجرا

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

توروخدا بگو شوخی میکنی  چون اگر پیشت بودم ببخشید ولی همین الان نمیذاشتم یه مو رو سرش بمونه&nbs ...

اره واقعا... خاک تو سر چنین مردایی ک زورشون ب شکستن دل ی خانوم میرسه فقط...

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

یه طرفه نمیشه قضاوت کرد با یه جمله که مرد از کوره در نمیره بنظرم به نفع خودت تعریفش کردی موضوعتون حتما جدیتر از این حرفاس

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
من ماهگرفتگی تمام بدنم داره بهشم گفتم وقتی اومد خواستگاریم قبول کرد همش بخاطره اونه فکنم

غلط کرده.. خب تو گفتی اولش مخفی نکردی ک... اون حق نداره الان اینجوری آزار بده تو رو... مسخرش نیستی ک

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

من ماهگرفتگی تمام بدنم داره بهشم گفتم وقتی اومد خواستگاریم قبول کرد همش بخاطره اونه فکنم

چطوره مثلا؟میتونی راجبش توضیح بدی؟

ولی یچیزی بهت بگم.عزت نفس داشته باش.خودت رو دوست داشته باش.ببین من حساسیت فصلی دارم سه ماه بهار اکثرا بدنم مثل آبله مرغوناست.اما اجازه نمیدم که شوهرم بهم توهین کنه.خودمو دوست دارم.البته من خیلی رو خودم و عزت نفسم کار کردم.

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 45 دقیقه پیش
2791
2779
2792