2777
2789
امام حسین که بنده ی خوب خداونده حرمت داره،ولی خداوند که همیشه و همه جا هست حرمت نداره!؟؟!!

حرمت داره. 

اما همون خدا بخاطر حفظ حرمت همين امام حسين ميتونه مسير اين شخص و آينده و مقدرات اين شخص رو عوض كنه. نميتونه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره میگم چون دچار دوگانگیه چی میگن بش شخصیتش متزلزله یا اینوری یا اونوری نمیشه هرچی دوس داری از دی ...

نه اين نيس. پ شمام روز فوت نزديكانت لباس مشكي نپوش مث بقيه اوقات قرمز بپوش كه دوگانگي نشه

دوستای عزیزم شاید ماه های دیگه ام امام حسین دستمو گرفت و پوشیدن...جای این همه نصیحت و توهین بهم انگیزه بدین..من مجردم..نمیخوامم از خودن تعریف کنم اما همه میگن خدا از زیبایی برام کم نذاشته...شکرشو میکنم و ازش ممنونم...اما جای اینکه منو تخریبم کنید و پرسش و پاسخ راه بندازین لطفا بهم انگیزه بدین...مجردم بد هم بگردم شوهرای مردم زندگیشون خراب میشه و من هیچ ضرری نمیکنم...الان ممکنخ بگین که خب تو که اینا رو میدونی چرا بقیه ماه ها بدحجابی؟من به این نتیجه رسیدم اما گفتم که من که بدم نمیاد زیبایی هامو به نمایش بزارم همین یک ماهم اگه حجاب میکنم اول به حرمت امام حسین بعد به حرمت اقایونی که عزاداری میکنن و دوست ندارم با دیدن من به گناه بیفتن حجاب میکنم..کاش جای توهین کمکم کنید که دیگه حجاب کنم

چون  اصلا حسين جنس غمش فرق ميكند😭

آفرین امام حسین سفرش برا همه پهنه چادری و غیر چادری و مسیحی و....نداره

امروز یه کایپ دیدم مجید مجیدی برا درست کردن یه مستند میره تبت 

میبینه بودایی ها برا امام حسین ازاداری میکنن

کلیپش رو حتما ببینید

دوستای عزیزم شاید ماه های دیگه ام امام حسین دستمو گرفت و پوشیدن...جای این همه نصیحت و توهین بهم انگی ...

آفرين. احسنت به شما

ولي اينجا بحث اعتقاديه و هرگز توهيني صورت نگرفت. نگران نباش

دوستای عزیزم شاید ماه های دیگه ام امام حسین دستمو گرفت و پوشیدن...جای این همه نصیحت و توهین بهم انگی ...

عزیزم ناراحت نشو نییتت پاکه که محرم حجاب میگیری 

انشالله امام حسین کمکت میکنه

یکی تو محرم نذری میده یکی روضه میگیره یکی هم چایی میده خوب تو هم چادر میپوشی

چقدر آروم شدم وقتی اینو گفتی...

واقعا ممنونم

تا چندلحظه پیش داشتم فکر میکردم یعنی واقعا این کارم فایده ای داره؟یا باید حتما همه طول سال باشه