خانومها اگه کسی برای کم خونیش درمانی کرده که خیلی زود نتیجه گرفته خواهش میکنم بگید کم خونیم از مینور داره با ماژور میرسه کلسیم بدنم خیلی کم شده خواهش میکنم خواهری کنید هرکی درمان قویی داره بگه خداقل در عرض یک ماه تاخدودی جوابشو ببینم
تعداد رای : 4
نظرسنجی
دارو
3
75%
غذاو راهکار های طبیعی
1
25%
کاش که همسایه ی ما میشدی هرروز میدیدمت انقدر دلم برات نمیتنگولید😭😭😭😭😭
آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
یه چیز دیگه هم بگم هیچوقت با گوشت قرمز لبنیات نخور چون اهن گوشت رو از بین میبره مثلا جگر رو با دوغ نباید خورد
آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
مرررسیییییی خانوم واقعا میخ تاثیر داره شنیدم اما باور نکردم
اره دکتر طب سنتی معروف میگفت