2777
2789
عنوان

کم خون ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 57 پست
عزیزم گذاشتی منو ریپلای کن لطفا مرسی 

سلام عزیزم گذاشتم 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
من ناخن های دستم هم رورفته شده اینم مال کم خونیه یعنی

نمیدونم دکتر گفت حتما کلسیمت کمه😢😢😢😢 

کاش که همسایه ی ما میشدی هرروز میدیدمت انقدر دلم برات نمیتنگولید😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر ۸ ساعت سه شیره یک قاشق غذاخوری حلیم, سمنو, ابگوشت پر نخود  ظرف تهیه غذاهات سنگی باشه چون ا ...

مرررسیییییی خانوم

واقعا میخ تاثیر داره شنیدم اما باور نکردم

یه چیز دیگه هم بگم هیچوقت با گوشت قرمز لبنیات نخور چون اهن گوشت رو از بین میبره مثلا جگر رو با دوغ نباید خورد 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
مرررسیییییی خانوم واقعا میخ تاثیر داره شنیدم اما باور نکردم

اره دکتر طب سنتی معروف میگفت 

والا عزیزم نمیدونم تو ازمایشم هست که الان خونه نیستم اما دکتر گفت تو‌خونت پلاکت داری و مینور رو‌به پ ...

منم کم خونم خییلی همش خستم بیحال.دکتر گف گوشت قرمز.بخور....من از بچگی از گوشت ماهی بدم میومد 

خدایا مرا یاری ده قبل از اینکه  در مورد راه رفتن کسی قضاوت کنم کمی با کفش های او راه بروم.
می فهممت. من خودم این روزا رو گذروندم. الانم اگه حواسم نباشه اهن نخورم اینطوری میشم.  سردردای ...

ارررره منمممم بخدا خیلیم بداخلاق شدم من دیگه خودمو به زور تحمل میکنمممم

یه چیز دیگه هم بگم هیچوقت با گوشت قرمز لبنیات نخور چون اهن گوشت رو از بین میبره مثلا جگر رو با دوغ ن ...

اااع چه جااالب همیشه این اشتباه رو داشتم