دعا هاتو این ماه ب دست سیدوسالار شهدا قبول میشه ♥واسم اگ میشه ۵ تا صلوات بفرستید♥😢
مرسی
والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن...........! 😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ۱ محرم ۴ سال پیش با شوهرم قرار گذاشته بودم که خانوادهام فهمیده بودنو اومدن و قیامتی شد
درسته خیلی سخت گذشت اون روزا ولی بعدش باعث ازدواجمون شد
👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻 خدایا شکرت🤲❤ خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪ میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙
انشاالله به آرزوت برسی من ۱ محرم ۴ سال پیش با شوهرم قرار گذاشته بودم که خانوادهام فهمیده بودنو اوم ...
و اینکه دیشب هم فهمیدم باردارم
تو هم اگه از ته قلبت خواسته ت رو بخوای و به صلاحت باشه اتفاق میوفته قلبا مطمئن باش که بهش میرسی
👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻 خدایا شکرت🤲❤ خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪ میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙
والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن...........! 😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار
خدایا شکرت که دوست به این خوبی دارم که با دل پاکش واسم دعا میکنه ،خدایا خدگودت حافظش باش
تاپیک نور، اینجاست💎💎نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨ زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
مرضیه ام نفس جون🌹🌹 خدایا شکرت که دوست به این خوبی دارم که با دل پاکش واسم دعا میکنه ،خدایا خدگودت ...
ای وای ببخشیدمرضیه جون تروخدا 😔