2777
2789
عنوان

😢♥♥♥اول محرمه♥♥♥😢

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 80 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن اونجور نگو 😢😢بخواه بخواه خودش میده  من واست دعا میکنم ولی اگر بچه دار شدی حتما بهم بگو😢😢 ...

باشه گلم ان‌شاءالله

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  

انشاالله به آرزوت برسی

من ۱ محرم ۴ سال پیش با شوهرم قرار گذاشته بودم که خانواده‌ام فهمیده بودنو اومدن و قیامتی شد 

درسته خیلی سخت گذشت اون روزا ولی بعدش باعث ازدواجمون شد 

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
انشاالله به آرزوت برسی من ۱ محرم ۴ سال پیش با شوهرم قرار گذاشته بودم که خانواده‌ام فهمیده بودنو اوم ...

و اینکه دیشب هم فهمیدم باردارم 

تو هم اگه از ته قلبت خواسته ت رو بخوای و به صلاحت باشه اتفاق میوفته قلبا مطمئن باش که بهش میرسی

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
ان شاالله حاجت روا بشی عزیزم

مرسی🌼🌼🌼😘😘

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         
سلام آجی جان. میفرستم حتماً.

مرسی جیگر😍😍😍😘😘

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         
مرسی زکیه جون واسه تو  ک حتما دعا میکنم😊😍😍😍😍😍😗😗

مرضیه ام نفس جون🌹🌹

خدایا شکرت که دوست به این خوبی دارم که با دل پاکش واسم دعا میکنه ،خدایا خدگودت حافظش باش

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
مرضیه ام نفس جون🌹🌹 خدایا شکرت که دوست به این خوبی دارم که با دل پاکش واسم دعا میکنه ،خدایا خدگودت ...

ای وای ببخشیدمرضیه جون تروخدا 😔

فرستادم 😘

مرسی😙😚😚😙