2777
2789
عنوان

😢♥♥♥اول محرمه♥♥♥😢

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 80 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام عزیزم فرستادم❤

مرسی ممنون❤❤😊🌼🌼🌼

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         
فرستادم گلم الهی حاجت روا بشی .. دوسال پیش چهارم پنجم ماه محرم همین ساعت های شب بود ، مجردبودم امام ...

ببخش ولي براي قسمت اول پستت خندم گرفت

ولي براي دومي دلم گرفت.اينبار گريه نكن فقط از ته دل دعا كن بگو اگر مصلحتت هست واسطه بشن و خدا دامنت رو سبز كنه ان شاالله حاجت روا بشي

ما ملت حسينيم
نفسي جون فرستادم برات جيگر

مرسی عسلم🌼🌼🌼🌼😘😘😘

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         
فرستادم واست عزیزدلم ایشالا هر چی میخوای واست اتفاق بیفته❤❤

فدات😊🌼🌼🌼🌼🌼😘😘😘😘

فرستادم عزیزم ایشالا به حاجتت برسی😍😘

مرسی 😊😘😘😘😘🌼🌼🌼🌼🌼

ببخش ولي براي قسمت اول پستت خندم گرفت ولي براي دومي دلم گرفت.اينبار گريه نكن فقط از ته دل دعا كن بگ ...

ممنونم ازت دوست مهربونم. همه چسو سپرم دست خدا.. اگرلیاقتشودارم بهم میده اگرم ندارم ک هیچی..

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  
خدا با بعضی بنده هاش بدجور بازی میکنه نمیدونم چرا شاید میخاد صبرمون مورد آزمایش قرار بده منم خیلی ب ...

منم از همونایی ام ک خدا زیاد بازیم داده و ازمایشم کرده. سخت میگذره روزام

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  
عزیزم اینجوری نگو.پست اسمان کوچک رو بخون شاید جواب حرفت باشه.ان شاءالله به ارزوت میرسی وخداوند یه بچ ...

عزیزم❤💔 

ان‌شاءالله