2821
2789
عنوان

😢♥♥♥اول محرمه♥♥♥😢

556 بازدید | 80 پست

بچه ها تروخدا همین الان واسم دعا کنید ♥♥

خیلی محتاج دعا هاتونم 😢 ♥♥

دعا هاتو این ماه ب دست سیدوسالار شهدا  قبول میشه ♥واسم اگ میشه ۵ تا صلوات بفرستید♥😢

مرسی

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         

فرستادم ،حاجت روا بشی

سلام تمام احساسم….نميدونم دختري يا پسر … ميدونم يه فرشته اي و تو اوج آسمونها زندگي ميکني … دستاي گرم کسي رو سرته که من هر وقت کم ميارم بهش پناه ميبرم…تو پيش خدايي هستي که من تو رو از خودش خواستم و ازش ميخوام بهم اعتماد کنه و بدونه ازت خوب مراقبت ميکنم .. برام فرق نداره که پسري يا دختر من فقط ميخوام با نگاه کردن به صورت نازت آروم شم .. ميخوام دستاي کوچولوت رو ببوسمو صورت قشنگت رو ناز کنم… نميدوني با اومدنت چقدرشادمون ميکني …ما خيلي درباره ي تو حرف ميزنيم … وقتي از تو ميگيم غرق شادي و عشق ميشيم…ميدونم از خدا دل کندن سخته اما خواهش ميکنم زودتر بيا .. دوست دارم تو وجودم حست کنم … دوست دارم صداي قلبت رو بشنوم …بيا من خيلي منتظرتم …من عاشقانه صبر ميکنم تا تو آماده ي سفر بشي و بياي پيش ما … پيش پدر و مادري که نديده عاشقتن .. خدايا من هر چي تو زندگي دارم از تو دارم ازت خواهش ميکنم کوچولوي منم بهم هديه بده ..  خدايا همه ي اونايي که ازت ني نيشون رو ميخوان بي جواب نذار..                                               دوبار سقط داشتم😔😔میشه با دل پاکتون برای مادرشدنم صلوات بفرستین                                        خداجونم هیچکسو با پاره تنش امتحان‌نکن حتی اگه اندازه یه کنجده........                                               خداجونم به من فرزندی عطا کن نه لایق من وبندگی ام که لایق خودبی مثالت وبخشندگی ات❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه ها من ماه اینده میخام برم دکتر برای ای وی اف انشالله میخام ختم بگیرم اگه کسی هست بگه  موقعی ...

منو تگ کن 😢

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         
ایشالله حاجت روا شی توعم دعا کن ب عشقم برسم♡^^

چشم

@آتيسا  

@_سااااااناااسى_  

@zndgi  

@مادرخانومی۶۹  

چشم عزیزم حتما

مرسی😊

فرستادم گلم الهی حاجت روا بشی

.. دوسال پیش چهارم پنجم ماه محرم همین ساعت های شب بود ، مجردبودم امام حسین روصدا زدم گفتم هیچوقت من وعشقمو ازهم جدانکن وگریه کردم..  دقیقا یکی دوشب بعدش ک شب عاشورا بود برای همیشه کات شدیم😐😐😐 ما ک اینقدهمدیگرودوست داشتیم وتابحال حتی قهرم نکرده بودیم...

دیگه بعدازاون ازدعاکردن اونم توماه محرم میترسم باورمیکنی بدجوردلم بچه میخواد امااصلااااا جرعت نمیکنم دعاکنم بااینکه امشب شب اول محرمه و ازپنجره داره صدای نوحه میاد ودلم گرفته

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  

@سوگلی_نینیسایت  

@afsooneshoonam  

@dokhter_paeiz  

@پناه3  

فرستادم گلم الهی حاجت روا بشی .. دوسال پیش چهارم پنجم ماه محرم همین ساعت های شب بود ، مجردبودم امام ...

ن اونجور نگو 😢😢بخواه بخواه خودش میده 

من واست دعا میکنم ولی اگر بچه دار شدی حتما بهم بگو😢😢🌼🌼🌼

امشب شب اوله ؟

اره از امشبه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز