2777
2789

توی مرز کلی معطل شدیم 😣😣احساس بیارزش بودن بهم دست داد و کلا یا جنساش صفر بود یا صد   یا خیلی گران وترک ویا    وخیلی آشعال وبنجل وارزون  که خب مسلما تو ایران راحتر میشه خرید کرد

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی مرز کلی معطل شدیم 😣😣احساس بیارزش بودن بهم دست داد و کلا یا جنساش صفر بود یا صد   یا خیلی ...

جدا؟من شنيدم كه خيلي خوبه جنساي برند هم از اينجا خيلي ارزون تر ميشه

جدا؟من شنيدم كه خيلي خوبه جنساي برند هم از اينجا خيلي ارزون تر ميشه

ماهم همینو شنیده بودیم 😒😩😩گولمون زدن 😂😂😂ببین مثلا یه کفش  زنونه دیدم خیلی ساده بود نوشته بود حراج 200 لیر  یعنی 450 هزار تومن خودمون برند هم نبود  خب ایا ایران با450 نمیشه کفش خرید میشه دیگه 😃خب همینجا میخرم چرا اونجا بخرم عوارص خروج از کشور بدم وقت ورود به ایران مالیات بدم   که چی بشه  البته شما مختاری شاید دوست داری بری حداقل برا تجربه  ☺برای من مناسب نبود شما دوست دارین برین  ولی من استامبول رو ترجیح میدم 

در ضمن ما از اصفهان با ماشین شخصی رفتیم تا مرز بسیار مسیرش طولانی بود برامون خسته شدیم شما شاید راهتون نزدیکتره براتون به صرفه باشه