2777
2789
عنوان

زندگی

116 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من تازه عضو شدم یک سال ازواج کردم شوهرم به جز پدر و مادرش دوست نداره با خواهر و برادرش رفت و امد کنه منم نمیرم و بیام اصلا نمیدونم حالا چی بگن در مورد ما

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گلم بذارهرجورکه همسرت راحته لابدیه چیزی میدونه تازه به نفع شماهم هست

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم

[QUOTE=103063775]گلم بذارهرجورکه همسرت راحته لابدیه چیزی میدونه تازه به نفع شماهم هست[/QUOTE چی بگم والا حتما همینه منم اخه احساسم داره نصبت بهشون عوض میشه فقط خونه مادر و پدرش میریم اونا اصرار دارن ک شوهرم بره ولی شوهرم نمیره

نه بد نگفتم کلا از روز اول عروسی شوهرم فقط با پدر و مادرش رفت و امد داره

میدونم گلم شوخی کردم‌...بهتر حرف وحدیث کمتر

بعضی وقتا نصیحتی که به دیگران میکنی دقیقا همونیه که خودت باید بهش عمل کنی 😏😏منم تو تاپیک های جنجالی صدا کنید 😄
[QUOTE=103063775]گلم بذارهرجورکه همسرت راحته لابدیه چیزی میدونه تازه به نفع شماهم هست[/QUOTE چی بگم ...

بهترین کارروشوهرت میکنه من نمیگم خانواده همسربدهستن ولی بالاخره فرهنگافرق میکنه پس شماهم ذهن خودتومشغول این چیزانکن 

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم