2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلوروچرخ خیاطی

چرخ خیاطی از اون ساده قدیمی ها دارم...لازمه از ژانومه یا مارشال و کاچیران بخرم؟منظورم اوناست که ۲تومنه

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
سرویس اشپزخونه منظورت کدوماست؟ پلاستیک و بلور رو باید داشته باشی بقیه رو.میتونیونگیری ولی سرویس اشپز ...

جا حبوباتی

لاک چیه ؟ سروس آشپزخونه خیلی واجبه . شفق و لیمون خوبن و اورانوس.

پلاستیک...سرویس پلاستیکمم میگن خیلی واجبه...نمیدونم جدا جدا بگیرم یا همشو باهم

چرخ خیاطی از اون ساده قدیمی ها دارم...لازمه از ژانومه یا مارشال و کاچیران بخرم؟منظورم اوناست که ۲توم ...

این چرخ خیاطیا ناز دارن یه دوره استفاده ازش رو ببینی کلاسی چیزی بری تا بتونی استفاده کنی

سرویس بلور رو مبخوام فقط شیرینی خوری و میوع خوری و گز خوریشو بگیرم

عزیزم اینم کاربردی نیست خب!یکم دیگه جمع کن سرویس کامل پذیرایی بگیر که ست باشه.میتونی سرویس قاشق و چنگال بگیر اگه پولت میرسه

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
چرخ خیاطی از اون ساده قدیمی ها دارم...لازمه از ژانومه یا مارشال و کاچیران بخرم؟منظورم اوناست که ۲توم ...

نه همون خوبه.لازم نیست عوض کنی رو سرویس هایی که تو اشپزخونه تست بیشتر مانوربده

بعضی وقتا نصیحتی که به دیگران میکنی دقیقا همونیه که خودت باید بهش عمل کنی 😏😏منم تو تاپیک های جنجالی صدا کنید 😄
این چرخ خیاطیا ناز دارن یه دوره استفاده ازش رو ببینی کلاسی چیزی بری تا بتونی استفاده کنی

مامانمم همینو میگه...میگه توکه خیاطی نمیری..میخوای ی چیزی بدوزی همون معمولیا بسته...

عزیزم اینم کاربردی نیست خب!یکم دیگه جمع کن سرویس کامل پذیرایی بگیر که ست باشه.میتونی سرویس قاشق و چن ...

سرویس کامل پذیرایی چند دست هست و شامل چی میشه

پلاستیک...سرویس پلاستیکمم میگن خیلی واجبه...نمیدونم جدا جدا بگیرم یا همشو باهم

لیمون همه رو یه رنگ داره . هم پلاستیک هم سرویس آشپزخونه . هررنگی که بخوای همه رو داره .1میلیون و 600

نهال خانوم مامانی عاشقته