2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 47 پست
لیمون ۱۲۰۰ بود که🤤🤤

نه😣

پولم نمیرسه اینجوری...نمیخوام همه رو بخرم...فروشنده بهم گفت هروقت خواسی بیا انتخاب کن کمتر از ی تومنم میتونی اونایی که نیازه برداری

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرخ خیاطی از اون ساده قدیمی ها دارم...لازمه از ژانومه یا مارشال و کاچیران بخرم؟منظورم اوناست که ۲توم ...

نه گلم لازم نیست. من و خواهرم خیاطی بلدیم بخاطر همون چون برا خودمون استفاده میکنیم پیشرفته تر گرفتیم. وگرنه کسی که استفاده نمیکنه نخره یا فوقش از اون مشکیا که کلا کار آدمو راه میندازه

مواظب افکارمون و ذهنمون باشیم که افکار تبدیل به رفتارمیشه😊👌      کار بد هیچکس توجیه کننده رفتار بد ما نیست!       
نه گلم لازم نیست. من و خواهرم خیاطی بلدیم بخاطر همون چون برا خودمون استفاده میکنیم پیشرفته تر گرفتیم ...

پس نمیخرم...چون فکر نکنم هیچوقت بخوام برم کلاس خیاطی

به اون دوستمون گفتم عزیزم بستگی داره چند پارچه بگیری

من فقط آجیل خوریشو میخرم با همون سه تا تیکه که گفتم...لیوانامم هست😩😩اونا رو کلا جدا میگیرم

پس نمیخرم...چون فکر نکنم هیچوقت بخوام برم کلاس خیاطی

اره عزیزم نخر.ببین گلم از سرویس پلاستیکی هم ببین چی لازم داری اونارو بگیر همه چی رو لازم نیس بگیری. راستی روی وسایل بزرگات و برقی دقت کن.زیاد رو چیزای کوچیک پول خرج نکن چون زیاد به چشم نمیاد.البته اگه امکان مالی داشتی اشکالی نداره ولی با توجه به بودجه ات برو جلو. دوست من دقیقا این کارو کرد.

مواظب افکارمون و ذهنمون باشیم که افکار تبدیل به رفتارمیشه😊👌      کار بد هیچکس توجیه کننده رفتار بد ما نیست!       
اره عزیزم نخر.ببین گلم از سرویس پلاستیکی هم ببین چی لازم داری اونارو بگیر همه چی رو لازم نیس بگیری. ...

هعععیی...وسیله بزرگامو که نگرفتم هنو..نه یخچال نه لباسشویی نه فرش..نه تخت و میز آرایشی..مبل رو هم که فک نکنم بتونم بگیرم😔.فقط وسیله برقیامو دارم ی سری چیزای دیگه..

هعععیی...وسیله بزرگامو که نگرفتم هنو..نه یخچال نه لباسشویی نه فرش..نه تخت و میز آرایشی..مبل رو هم که ...

عزیزدلم اشکالی نداره خودتو ناراحت نکن.گلم هرکسی بسته به شرایطش میخره.غصه نخور.عزیزم خودت ان شاالله بعدا مبل هم میگیری.خودتو ناراحت نکن.وام ازدواج نگرفتی؟ فقط یه چیزی پیش همسرت یه وقت نگی اینو نمیتونم و اینا.منظورم اینه اصلا خودتو پیشش دست کم نگیر. با توجه به شرایط پسر جهیزیه میدن.

عزیزدلم اشکالی نداره خودتو ناراحت نکن.گلم هرکسی بسته به شرایطش میخره.غصه نخور.عزیزم خودت ان شاالله ب ...

اون میدونه نمیتونم..وضعمونو دیده و همش سرکوفت میزنه...ولی خب..امیدم بخداس..نزدیک به ۶ ساله عقد کردم و اونروز که واممو گرفتم دوتومن بود..الان بدبختم اینقدرم گرون شده وسیله ها...

بین گلم لیمون بخر اون پارچه هایی که لازم داری بردار . کم درمیاد

بگردی قیمت مناسب پیدا میکنی سرویس پذیرایی و پاسماوری .

پاسماوری دیدم خیلی خوشگل فقط 300تومن

بگردی پیدا میشه

نهال خانوم مامانی عاشقته

کاشکی اون موقع باهاش وسایل میگرفتی. چن سالته گلم؟اشکالی نداره گلم خودتو ناراحت نکن خدابزرگه.ان شاالله حل میشه.

اون میدونه نمیتونم..وضعمونو دیده و همش سرکوفت میزنه...ولی خب..امیدم بخداس..نزدیک به ۶ ساله عقد کردم ...

خب چرا سرکوفت میزنه !!!

وظیف که نیست لطفه

نهال خانوم مامانی عاشقته
کاشکی اون موقع باهاش وسایل میگرفتی. چن سالته گلم؟اشکالی نداره گلم خودتو ناراحت نکن خدابزرگه.ان شاالل ...

خریت نگرفتم..گذاشتم بانک الان پولم هیییییچ ارزشی نداره..۲۳سالمه..