2777
2789
عنوان

علایم بارداری

330 بازدید | 35 پست

سلام دوستای گلم من روز ۲۷ پریودم یه سری علایم دارم نمیدونم مال بارداریه یا نه این ماه سه بار اقدام کردیم تو روز های ۱۴.۱۵ و ۱۸.

علایم:همش سرگیجه دارم انگار فشارم میفته.یبار از بوی رب حالت تهوع گرفتم همینجوریم چندباری حالت تهوع داشتم .تکرر ادرار دارم .نفخ دارم.معدم میسوزه .همش میخوابم چندروزه بازم خوابم میاد همش.

ولی امیدی ندارم چون من نمیدونم چرا هروقت اقدام کردیم اکثر این علایم رو داشتم جز خواب آلودگی رو

دوستای که حامله آن بیان بگن علایمشون قبل زمان پریودشون چی بوده من اون ماه ۱۴ ام شدم ماه قبلش ۱۳ ام قبلا ۲۶.۲۸ روزه بود ولی الان شده ۳۰ .۳۲ ۳۳روزه منظم نیست 

من الان دل درد و كمر درد دارم ٤ روزه كه انداختم عقب

بي بي چك هم مثبت شد اما چون آمپول زدم ميگن كه ممكنه مثبت كاذب باشه 

خيلي خوابالو شدم 

همش عطسه ميكنم 

ترشحم خيلي زياده 

و نوك سينه هام خيلي درد ميكنه حتي وقتي ب لباسمم ميخوره درد ميگيره

من تکرر ادرار داشتم و سینه درد و خواب آلودگی و سرگیچه و لگن درد 😊

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من الان دل درد و كمر درد دارم ٤ روزه كه انداختم عقب بي بي چك هم مثبت شد اما چون آمپول زدم ميگن كه م ...

چند روز پیش آمپول زدین؟؟

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
من الان دل درد و كمر درد دارم ٤ روزه كه انداختم عقب بي بي چك هم مثبت شد اما چون آمپول زدم ميگن كه م ...

۱۴روز بعد از امپول بی بی چک درسته 

چند روزه امپول زدی؟؟

مگر یک انتظار را چقد میشود کشید 🙁خدایا یه نی نی ام بمن بده 🙂💕

علائم باهم متفاوته ..

واصولا بیشتر علایم از هفته ۵-۶بارداری شروع میشن ..‌مثل تکرر ادرار ..خواب الودگی

من علایم پریودیمو داشتم 

پادرد و دست درد خیلی شدیدی داشتم به خدی ک باند کشی میبستم ... 

سینه هام درد میکرد مثل همیشه فقط یه فرق داشت هربار قبل پری سفت میشدن ودردناک اینبار حالت بادکنک داشتن انگار باد کرده بودن یکم...

وهمیشه قبل پری سردرد میگرفتم وتشنه میشدم اینبار نبود اینا 

قبلا پریودم ۲۶ روزه بود اما وقتایی ک لتروزل ومتفورمین وکلومیفن میخوردم ۳۰ روزه میشدم اونماه هم خورده بودم روز ۲۹ ام بی بی گذاشتم مثبت شد ازمایش هم همون روز دارم مثبت شد خداروشکر 

اصلا هم امید نداشتم باردار باشم تا چند روز بعد ازمایش خون هم باز پد میزاشتم از بس دل درد و کمردرد پریودی داشتم ... 

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍

من خودم دو شب پیش یه لک خون اومد دیگه نیومده چیزی تا الان 

حس پریودی ام زیاد دارم که انگار همین الانه که پریود شم 😥😥

مگر یک انتظار را چقد میشود کشید 🙁خدایا یه نی نی ام بمن بده 🙂💕
خب دیگه پس مثبته عزیززززم مبارکته 😍🤗

مطمعني؟ خدا از دهنت بشنوه 

من يه سقط داشتم الانم باردار نباشم ديگه خيلي داغون ميشم 

الان دل درد و كمر درد دارم انگار كه ميخوام پريود بشم خيلي ميترسم

مطمعني؟ خدا از دهنت بشنوه  من يه سقط داشتم الانم باردار نباشم ديگه خيلي داغون ميشم  الان ...

برو ازمایش خون بده خیالت راحت شه 

تو استرس نمون

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍