2821
2789
عنوان

تولد پسرم

263 بازدید | 12 پست

خانواده همسرم یجوری پول دادن انگار به گدا میدن میدن یکیش ک هیچی نداد یکیش هم از اطراف خورد خورد جمع کرد داد به پسرم شما باشین به روشون میارین یا اهمیت نمیدین ..

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تو برای دل بچه گرفتی

من اگر روزی بچه دار بشم فامیل دعوت نمیکنم فقط دوستای بچه

یا کاری میکنم به بچم خوش بگذره و بهترین روزش باشه

چیه یه مشت ادم دور خودت جمع کنی حرف و حدیث

توقعت رو از همه بیار پایین

شما تولد گرفتی فرزندت شاد بشه

برای کادو گرفتن تولد نگیرید

من که برای تولد بچهام اگر کسی کادو هم نده ناراحت نمیشم

ترجیح میدم نده ولی با نارضایتی هم چیزی نخره

نی نی یار جان🙁🙏ایندفعه با سیمکارت پدرشوهر خواهرم 😐😐😐کاربری ساختم...دیگه کل فامیل رو قبضه کردم رحم کن نترکون...منم قول میدم دختر خوبی باشم 😍🤭
یعنی چی

عزیزم هرکسی یه اخلاقی داره

اگه اخلاقشون همینه اهمیت نده

اگه فقط برا تو اینجورین تولدا شون جبران کن

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
تو برای دل بچه گرفتی من اگر روزی بچه دار بشم فامیل دعوت نمیکنم فقط دوستای بچه یا کاری میکنم به بچم ...

آفرین

سالهاست من به همه ی دوست و فامیلام میگم بااااباااا تولد بچه ست چرا ادم بزرگا رو دعوت میکنین

حالا چون جشن گرفته بودی انتظار میره فکرشو کرده باشن و تشریف اورده باشن

ولی کلا خودتو خیلی درگیر هدیه و کادو نکن

بچه هم توقعی بار میاد

من ی جا خوندم کادو دادن ب متولد اشتباهه، متولد باید ب مهموناش یه هدیه جزئی بده ک زحمت کشیدن دعوتشو قبول کردن

اینطوری بچه بخشش وتشکرو یاد میگیره

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2824