2777
2789
عنوان

شام چی دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 59 پست
در خدمتیم عزیزم.اره منم باهات موافقم با ماست وسالاد میچسبه

نوش جانتون😍

قدرت عجیب عشق رو من با تو ❤ شناختم. چطوری اومدی تو زندگیمو شدی تموم زندگیم نمی دونم... خیلی ازت دورم خیلی دلتنگتم😔. خدایا کمکم کن و کنارم باش🌹
نوش جانتون😍

فدات گلم

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش به حال دوستتت

بیشتر براش شام میبریم،اونارم ناهار میخوره،شام میره بیرون

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁

ولی از پری شب همش براش غذا بردیم و خورده،ب جز ناهار گفت درست کردم خودم،شام میرم براش

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁

دلم لوبیا پلو با روغن و رب و گوشت چرخ کرده فراوون خواست

دلم لوبیا پلو با روغن و رب و گوشت چرخ کرده فراوون خواست

واییی😢

قدرت عجیب عشق رو من با تو ❤ شناختم. چطوری اومدی تو زندگیمو شدی تموم زندگیم نمی دونم... خیلی ازت دورم خیلی دلتنگتم😔. خدایا کمکم کن و کنارم باش🌹
ولی از پری شب همش براش غذا بردیم و خورده،ب جز ناهار گفت درست کردم خودم،شام میرم براش

چرا انقد خوبی؟ اونم همینجوریه؟

چرا انقد خوبی؟ اونم همینجوریه؟

دوسش دارم دوستمو...بعدشم نمیخوام وقتی خونه مامانشه دل نگران گرسنگی و خستگی شوهرش باشع،باورت نمیشه ک تو این دو ماهی ک باهاش دوست شدم چقد روحیم و حتی رفتارم عوض شده...

اونم همینقدر خوبه،من بخاطر شرایط کاری شوهرم چون نگهبانیم نمیتونم بیرون برم،ولی اونا تقریبا ی روز در میدون حتی بیشتر وقتا با خستگی شوهرش بخاطر من و بچم میومدن دنبالم ک باهم بریم بیرون،وقتایی ک من نمیرفتم و کار داشتم از ماشین پیاده میشد میگفت پس منم نمیام،شوهرش میرفت با بچشون ی دور میزد و میومد...

دلم براش تنگ شده....زهره لامصب برگرد دلم تنگته

دوسش دارم دوستمو...بعدشم نمیخوام وقتی خونه مامانشه دل نگران گرسنگی و خستگی شوهرش باشع،باورت نمیشه ک ...

چه خوب آدم یه دوست اینجوری داشته باشه من که فقط زخم خوردم از دوست

چه خوب آدم یه دوست اینجوری داشته باشه من که فقط زخم خوردم از دوست

منم دوست بد داشتم...ما بعد دوسال همسایگی با هم رفت و امد کردیم،روی اشنا شدن رو نداشتیم ک مثلا بریم پیش همدیگه و دوست بشیم...

تازه شوهرم ک شبا شام میبره اون بنده خدا باز برامون میوه میذاره تو قابلمه هام😊

دیشب هف هشتا سیب و دوتا موز گذاشته بود...خخخ

تازه شوهرم ک شبا شام میبره اون بنده خدا باز برامون میوه میذاره تو قابلمه هام😊 دیشب هف هشتا سیب و د ...

اه چقد خوبید با هم حرصم گرفت😂

اه چقد خوبید با هم حرصم گرفت😂

جون بابا...حرص نخور،توام برو مسافرت من واسه ادرس خونت غذا پست میکنم

جون بابا...حرص نخور،توام برو مسافرت من واسه ادرس خونت غذا پست میکنم

ای جان مرسی مهربون😍