2777
2789
عنوان

شام چی دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 59 پست
سالاد الویه رژیمی 

رژیمی چجوریه؟

قدرت عجیب عشق رو من با تو ❤ شناختم. چطوری اومدی تو زندگیمو شدی تموم زندگیم نمی دونم... خیلی ازت دورم خیلی دلتنگتم😔. خدایا کمکم کن و کنارم باش🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنا به سفارش همسر جان عدس پلو داریم😉

عالیه

قدرت عجیب عشق رو من با تو ❤ شناختم. چطوری اومدی تو زندگیمو شدی تموم زندگیم نمی دونم... خیلی ازت دورم خیلی دلتنگتم😔. خدایا کمکم کن و کنارم باش🌹

من احتمالا استامبولی دارم

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
من ناهار الویه شام هم میخوام خورشت کنگر بزارم

خورشت کنگر نخوردم تا حالا. خوشمزست؟

من احتمالا استامبولی دارم

اینم خوبه مخصوصا با ماست و سالاد

من ناهار ته چین مرغ درست کردم زیاد درست کردم ک شب هم داشته باشیم،دوستم رفته سفر شوهرش تنهاست واشه اونم میبریم

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁
اینم خوبه مخصوصا با ماست و سالاد

در خدمتیم عزیزم.اره منم باهات موافقم با ماست وسالاد میچسبه

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
من ناهار ته چین مرغ درست کردم زیاد درست کردم ک شب هم داشته باشیم،دوستم رفته سفر شوهرش تنهاست واشه او ...

خوش به حال دوستتت

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792