2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام برو تو تایپیک من به شماره 1 رسیدی ده بار  بگو من بهترین احساس ممکن را دارم 

این مطلب اصلا تبلیغ چیزی یا کسی نیست تنها داستانی کوتاه از زندگی منه .من 31 سال عمرمه تقریبا روز خوش ندیدم یعنی دیدم اما همیشه از خودم متنفر بودم بقیه رو خوب می دیدم خودم رو داغون می دیدم همیشه همه از من بالاتر بودن همیشه افسردگی کامل داشتم هزاران هزار کتاب هم خوندم اما تاثیر نداشت روان پزشک رفتم اونم چند بار کمکی نکرد باهاشون صحبت می کردم می فهمیدم من خوبم تا اونا همشون مشکل دارن و وانمود می کنن ندارن . زندگی من شده بود روز و شب یه بار خیلی سنگین  از فشار و درد رو همراه خودم کشیدن تا با روش آلفا آشنا شدم اوایل خیلی خوب بود اما یه مدت زیاد که انجام دادم احساس کردم پرت شدم بیرون  .چون طولانی بود بقیه ش در لینک موجود در صحفه خصوصی منه 

همه چیز بستگی به حال و هوای دلت داره

حال دلت که خوب باشد

آدمها همه شان دوست داشتنی اند

حتی چراغ قرمز هم برایت مکثی دوست داشتنی می شود که لحظه ای پا از روی پدال برداری و بتوانی فکر کنی به امروزت

که با دیروزت چقدر فرق داشتی؟!

حال دلت که خوب باشد

می شوی همبازی بچه ها

برای عزیزانت همیشه وقت داری

و یک دنیا مهربانی در چهره ات نهفته

و چقدر لذت دارد که آدم حال دلش خوب باشد

از منفی ها فاصله بگیر تا حال دلت همیشه خوب باشد

دنیا تا به امروز با هیچ مرگ و خبر بدی از حرکت نایستاده و تلخی ها شیرینی ها رفته و آمده.نگران هیچ چیز نباش

الهی که حال دلتون همیشه خوب باشه.❤️

یاد اجرای ژوله افتادم تو استندآپ کمدیش

میگفت با زیر بغلمون صدای ...در میاوردیم کلی مخندیدیم دلمون خوش میشد

ای بر پدرت دنیا...آهسته چه ها کردی...دل من هر چه غلط بود فراوان کردی...

خرید میکنم حتی شده یه جوراب خوشگل باشه .آهنگ گوش میدم .پیاده روی میکنم .سعی میکنم حسودی نکنم .

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...

وقتی عاشق خدا شدم و بهش از ته دل ایمان اوردم دیگه حالم خوب شد و هیچکس نتونست حالمو بد کنه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

♻️در مدتی که در این دنیا هستید، به معنای واقعی کلمه زندگی کنید.

هر چیزی را تجربه کنید، مراقب خودتان و دوستانتان باشید.

خوش بگذرانید، دیوانگی کنید، عجیب باشید، بیرون از خانه بروید، تلاش کنید و شکست بخورید.

چون به هر حال این اتفاق می‌افتد پس بهتر است حتی از شکست هم لذت ببرید.

سعی نکنید کامل باشید!

اصلا، اصلا..!

فقط سعی کنید یک نمونه عالی باشید از انسانیت...یک انسان خوب...

👤 آنتونی رابینز