سلام خانما کسی بعد سزارین از شکم بند استفاده گرده میخام بدونم تاثیر داره و چند روز بعد بایدداستفاده کنی و چه مارکی ؟و چیکار کنم درد بعد سزارینم کمتر بشه شیاف چند درصد بایدد استفاده کنم .هرچی جلوتر میرم بیشتر استرس میگیرم 😢
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
دوستم سزارین شد اصلا شکمت سره میگفت اصلا نمیفهمی بریده شده ولی فقط راه میری از داخل احساس سوزش داری . نمیدونم بیمارستان شیاف میده یا نه اما این با خودش چهار تا شیاف دیکلوفناک ۳۲۵ اگر اشتباه نکنم برده بود و میگفت هر شش ساعت یه جفت شیاف واسه خودش میذاشته .البته دکترش خبر نداشته داره چیکار میکنه . ولی گفت با اینکه بچش دوقلو بوده اصلا احساس درد نداشته .
تو بیمارستان که مرفین تزریق میکنن درد نداری.تو خونه هم دکتر شیاف مینویسه.همونم من بلد نبودم استفاده کنم مسکن میخوردم عوضش.درد زیادی نداره.شکم بندم من دکترم گفت بعد کشیدن بخیه هات ببند.فکر کنم یه هفته اینا بستم