tayna مدیر استارتر عضویت: 1397/02/12 تعداد پست: 9011 عنوان میترسم نیمه گم شدم مرده باشه 187 بازدید | 24 پست دانشمند بزرگی شمجمله سنگین بود کی فهمید؟😅 کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین 1398/06/08 | 22:30 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_یه_دختر_گلی عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 1202 بدرک بعداز ۲سال مبارزه با تنبلی تخمدان با امپول اچ سی جی و قرص لتزول۳۰ مهر ۱۳۹۷ فهمیدم باردارم😍اون روز قشنگترین روز زندگیمبود😍یعد فهمیدم تیرویید بارداری گرفتم خیلی حرص خوردن هنوزن قرص میخورم واسه تیرویید😥تا اومد خیالم کمی راحت بشه رفتم سونو ان تی فهمیدم ان تی بچم ۳/۴ هس😢رفتم امینو سنتز🤕اول گفتن بچه ات سالمه خداروشکر خیلی خوشحال شدم😥بعد دوهفته زنگ زدن کروموزوم۹ بچه وارونگی داره بیاین ازتون ازمایش خون بگیریم ببینیم خودتونم کروموزوم تون همین شکله😢😢ولی بخاطر هزینه های بالاش و اینکه دیگه تو ۲۰ هفنگی بودم و مجوز سقط نمیدادن نرفتم واسه ازمایش😢دیگه چیزی نمونده تا دخمل گلی من پاشو به دنیا بزاره🤗😍؛دعا کنید دخترم سالم باشه وسالم بیاد بغلم واسه سلامتیش یه صلوات بفرسین ممنون😘.......۱۰ تیر دخترم دنیا اومد خداروشکر سالمه😍😍امان از این دکترا😠
elina_28_00 عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 4520 افرین ز گهواره تا گور دانش بجوی. اصن شوهر بزرگترین مانع پیشرفت ادمه
بنفش_صورتی عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 5972 والا نفهمیدم چی فرمودی یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐
tanhatarintanham عضویت: 1397/12/24 تعداد پست: 2175 از منم مرده فک کنم وگرنه ایقد دیر نمیکرد واسه رسیدن من به عشقم یه صلوات بفرستین😞
tayna مدیر استارتر عضویت: 1397/02/12 تعداد پست: 9011 افرین ز گهواره تا گور دانش بجوی. اصن شوهر بزرگترین مانع پیشرفت ادمه احسنت کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین
چشم_آبیم عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 2253 من :۱ _ مَرده باشه۲ _ مُرده باشهو من بودم یک دلاور ...😂😂😂😆 ناشنوا باش ، وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ! :)♥
مهساخانم۷۸ عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 1750 بابا نمرده بقیه دارن زیاد بر میدارندوست من ۳ تا داره خب بی انصافا خمس و زکاتش رو در کنید به ما هم برسه حاجی با من کل کل نکن درسته دخترم ولی یهو دیدی پصرونه نمودمت🙌😹💋📿