2777
2789
عنوان

بچه ها آنابل واقعی هست ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7308 بازدید | 66 پست
دیدم اونم 🙊

رمان هیچکسان از همه فیلما بدتر و ترسناکتره 

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌

شنیدم زمان قدیم یه دختربچه بوده ک عروسکشو خیلی دوس داشته و همیشه و همه جا باهاش بوده 

بعد دختره تصادف میکنه میمیره،پدرو مادرش عروسکشو ب رسم یادبود تو یه شیشه میزارن و عروسکه فک کنم سفالی بوده

بعدمدتی سرش میچرخیده کم کم ناخون و موها و مژه هاش رشد میکرده و خونواده دختر کوتاهش میگردن 

بعدا متوجه شدن روح دختر بعد مردن اومده داخل عروسک و بی ازاره،الانم تو موزه نگهداری میشه و عروسک وجود داره 

از روی این داستان فیلمای ترسناک ساختن وگرنه میگن عروسکه بی ازاره.

منم اینجوری شنیدم حالا نریزین سرم 

یارب روا مدار که گدا معتبرشود.  گرمعتبرشود ز خدا بیخبر شود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رابرتم مثل انابله

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

عه منم سه شو پریشب دیدم  ولی ب نظرم یک و دوش ترسناک تر بود، راستی نمیدونی احضار کی اکران میشه ...

کلا یکم جو دادن ترسناک آنچنانی نیست

من احضارو نگاه نکردم کلا

مادر دلم برات خیلی تنگ شده «اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»

تپه ها چشم دارند پیچ اشتباهی  صومعه  جهنم سبز  کانجورینگ سایلنت هیل   ازترس بمیر  و... من عاااشق ترسناکم

خداجونم میگم چرا تقاص سیبی ک‌حواخانوم خورده رو فقط ما ایرانیا داریم پس میدیم😒😒