2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون خعلی خوجلن

3556 بازدید | 326 پست

سیلام دوباره تو آره بازم من😂

خوبید دوستان گیرامی 

بگید ببینم کی شوهرش از این جیگلاس 

هیکلیه😢

خوجله دیگه در کل عسک بزارید ببینیم 

جون من مجرد سینگل 😯😐😢

*گرگ باش تا محتاج نوازش نباشی ..... گرگ یعنی: ارتش تک نفره  تنها ولی وحشی*                    بگذار کفتارها برای خود حکومت خیالی کنند ... نمیدانند سکوت گرگ آغاز یک فاجعه است😞 😃  من برای هدفم قید همه چیز را میزنم خواب که چیزی نیست😃

من من 

البته هنوز شوهرم نیست خواستگارمه

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من من  البته هنوز شوهرم نیست خواستگارمه

خو بزار بزار😁😄😁😄

*گرگ باش تا محتاج نوازش نباشی ..... گرگ یعنی: ارتش تک نفره  تنها ولی وحشی*                    بگذار کفتارها برای خود حکومت خیالی کنند ... نمیدانند سکوت گرگ آغاز یک فاجعه است😞 😃  من برای هدفم قید همه چیز را میزنم خواب که چیزی نیست😃
به نام خدا میشینم یه گوشه چون تاپیک عکسبازی میشه 🤭

خیر مگه من میزارم الان با دمپاییم کبودت میکنم عسک بده😢

شوعر نداشته مننننننن🤗🤗 لامصب اینقد خوشگلع میگه تو زشتی نمیام سراغت😐😂😂

کوف😂😂😂😂